ΕΕΤΑΑ: Βγήκαν τα προσωρινά αποτελέσματα για τα vouchers των Παιδικών Σταθμών – Ενστάσεις μέχρι 27/7

0
641

Αναρτήθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα των ωφελουμένων που θα λάβουν το voucher για τους Παιδικούς Σταθμούς ΕΣΠΑ της ΕΕΤΑΑ.

Οι αιτούντες, μπορούν να δουν σε αυτούς το προσωρινό αποτέλεσμα της αίτησής τους με τη χρήση των κωδικών taxisnet κάντε κλικ στο κενό (κλικ εδώ)

Με την ολοκλήρωση του ελέγχου/ επεξεργασίας των αιτήσεων για τους Παιδικούς Σταθμούς ΕΣΠΑ της ΕΕΤΑΑ, καταρτίζονται οι Προσωρινοί Πίνακες Αιτούντων με πλήρη και ελλιπή αίτηση – δικαιολογητικά, ανά Περιφέρεια και Περιφερειακή Ενότητα.

Παράλληλα από 25 Ιουλίου 2023 μέχρι 27 Ιουλίου 2023 και μέχρι τις 23:59θα μπορούν να κατατεθούν οι ενστάσεις επί των Προσωρινών Πινάκων Αιτούντων.

Οι ενστάσεις θα γίνουν με πλήρη και ελλιπή αίτηση- δικαιολογητικά μπορούν να υποβληθούν ΜΟΝΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ στην εφαρμογή της ΕΕΤΑΑ («Ηλεκτρονική υποβολή ενστάσεων»), με την επισύναψη όλων των συμπληρωματικών δικαιολογητικών σε αρχείο pdf.

Στην ένσταση θα πρέπει να αναφέρεται ρητά ο λόγος για τον οποίο αυτή υποβάλλεται, και θα πρέπει να συνοδεύεται από το/τα απαιτούμενο/α δικαιολογητικό/ά σε μορφή pdf.

Comments are closed.