Δ.Σ. ΟΠΑΑ «Γιάννης Γάλλος»: Συνεδριάζει σήμερα 27/7 στις 18:00 για ένταξη βρεφών & νηπίων στους Παιδικούς Σταθμούς…

0
437

Σε τακτική συνεδρίαση καλεί τα μέλη του Δ.Σ. του Οργανισμού Παιδικής Αγωγής και Άθλησης(Ο.Π.Α.Α.) «Γιάννης Γάλλος» ο πρόεδρος του ΔΣ Μανώλης Κωστάκης.    
Η συνεδρίαση που έχει προγραμματιστεί για σήμερα Δευτέρα 27 Ιουλίου 2020 και ώρα 18:00 θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Καλλιθέας προκειμένου να τηρηθούν τα μέτρα προφύλαξης λόγω του COVID-19.

Το Δ.Σ. μεταξύ άλλων καλείται να αποφασίσει και για την έγκριση των πινάκων κατάταξης, για την εισαγωγή βρεφών και νηπίων, στους βρεφικούς και στους παιδικούς σταθμούς του Οργανισμού μας, για τη σχολική χρονιά 2020-2021, καθώς και για την προγραμματική σύμβαση με το Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφείο προκειμένου να διατεθεί χώρος στην για την δημιουργία παιδικού σταθμού στον οποίο θα περίπου 60 ακόμη παιδιά.

Η ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΔΣ ΟΠΑΑ «Γιάννης Γάλλος»

1. 4η Μερική αναμόρφωση προϋπολογισμού τρέχοντος έτους.

2. Εισήγηση καθορισμού Κ.Α.Ε. προϋπολογισμού δεκτικών έκδοσης Χρηματικών Ενταλμάτων Προπληρωμής για το οικονομικό έτος 2020.

3. Έγκριση σχεδίου μελέτης/διενέργειας διαγωνισμού για την προμήθεια τροφίμων για τις ανάγκες σίτισης των φιλοξενουμένων βρεφών και νηπίων / γάλακτος για τους δικαιούχους εργαζόμενους & αποστολή του αιτήματος στην Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Καλλιθέας.

4. Έγκριση των πινάκων κατάταξης, για την εισαγωγή βρεφών και νηπίων, στους βρεφικούς και στους παιδικούς σταθμούς του Οργανισμού μας, για τη σχολική χρονιά 2020-2021.

5. Έγκριση σχεδίου σύναψης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του νομικού μας προσώπου και του Πρότυπου Εθνικού Νηπιοτροφείου.

Comments are closed.