Δ. Καλλιθέας: Eπαναλειτουργία Δημοτικής Βιβλιοθήκης από σήμερα 6/4

0
263

Την επαναλειτουργία της Δημοτικής Βιβλιοθήκης ανακοίνωσε ο Δήμος Καλλιθέας από σήμερα Τρίτη 6 Απριλίου 2021 με παράλληλη τήρηση όλων των απαραίτητων υγειονομικών μέτρων που επιβάλλονται για την αντιμετώπιση της Covid-19.

Για το δανειστικό τμήμα και τη γρήγορη και ασφαλή εξυπηρέτηση του κοινού οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητούν τα βιβλία στον ηλεκτρονικό κατάλογο της Βιβλιοθήκης (kallithea.openabekt.gr) και στη συνέχεια να επικοινωνούν τηλεφωνικά στο 210-95.93.518 για ραντεβού. Προς αποφυγή συνωστισμού οι αρμόδιοι θα ετοιμάζουν το πακέτο των προς δανεισμό βιβλίων.

Σε ότι αφορά την παρουσία του κοινού στο χώρο, επειδή δεν επιτρέπεται η ελεύθερη πρόσβαση στα ράφια οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέγουν τίτλους μόνο από τις εκθέσεις βιβλίων που βρίσκονται στην είσοδο της Βιβλιοθήκης.

Για εργασίες στο πληροφοριακό τμήμα της Βιβλιοθήκης απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για τον εντοπισμό του υλικού και τον καθορισμό του τρόπου επίσκεψης (προκαθορισμένο ραντεβού – μέγιστος αριθμός επισκεπτών 3 άτομα κ.τ.λ.)

Comments are closed.