Δ. Καλλιθέας: 4 Απριλίου Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων – Διαδικτυακή ανοιχτή συζήτηση
4η Απριλίου, Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων, και ο Δήμος Καλλιθέας διοργανώνει, μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας που διαθέτει, ανοιχτή συζήτηση για όλα τα θέματα που αφορούν στους τετράποδους φίλους μας.
Στην συζήτηση συμμετέχουν οι κτηνίατροι Κανούρης Αναστάσιος και Περδικούρης Διονύσιος, η εκπαιδεύτρια σκύλων Κυριακουλάκη Εύη, η πρόεδρος Φιλοζωικού σωματείου Μαργαριτίδη Γεωργία και η προϊσταμένη του τμήματος Υγείας και Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Καλλιθέας Χρυσουλα Παπαθανασίου.
Στην διαδικτυακή συζήτηση παρεμβαίνει ο Γενικός Διευθυντής της ΚΕΔΕ για το νέο θεσμικό πλαίσιο για τα αδέσποτα Ιωάννης Καραγιάννης.
Χαιρετίζουν ο δήμαρχος Καλλιθέας Δημήτρης Κάρναβος και η αντιδήμαρχος κοινωνικής πολιτικής Άννα Γιαννακού – Πάσχου.
Την συζήτηση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Γιώργος Λαιμός.
Για την συμμετοχή στη συζήτηση οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να κλείσουν θέση στο:
Η συζήτηση θα μεταδοθεί ζωντανά από την σελίδα του Δήμου Καλλιθέας (ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ) στο Facebook.