Δ. Καλλιθέας: Συνεδριάζει απόψε στις 19:30 το «απερχόμενο» Δημοτικό Συμβούλιο

0
910

Με μοναδικό θέμα στην ημερήσια διάταξη, την έγκριση μηνιαίας μετάθεσης χρόνου παράδοσης της σύμβασης προμήθειας της εταιρείας ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ – ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ – ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΕΒΕ, συνεδριάζει απόψε, Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2023 στις 19:30, το Δημοτικό Συμβούλιο Καλλιθέας.

Πιο συγκεκριμένα το Δημοτικό Συμβούλιο συνέρχεται απόψε μετά τις πρόσφατες Δημοτικές Εκλογές όπου ανεδείχθη νέος Δήμαρχος Καλλιθέας ο Κώστας Ασκούνης

Στα αξιοσημείωτα της αποψινής συνεδρίασης είναι ότι από τη Δημοτική Ομάδα του απερχόμενου Δημάρχου Καλλιθέας Δημήτρη Κάρναβου, που θα συμμετάσχουν στην αποψινή συνεδρίαση, στη νέα σύνοδο της πενταετίας 2023- 2028 δεν θα κατέχουν την έδρα Δημοτικού Συμβούλου πρωτοκλασάτα στελέχη μεταξύ των οποίων οι αντιδήμαρχοι Άννα Γιαννακού – Πάσχου, Νίκος Σκανδαλάκης, Κώστας Κόκουλος,  Γιώργος Καλαμπαλίκης οι πρόεδροι των Δημοτικών Επιχειρήσεων Αναστάσιος Καλογερόπουλος και Τζώρτζης Δελατόλας καθώς και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Γιώργος Αδαμόπουλος, Ευανθία Δαβάκη, Άννα Παπαρούπα, Ευσεβία Κοσμίδου, Νατάσα Αδαμοπούλου ενώ με τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα του Υπουργείου Εσωτερικών εκτός φαίνεται να είναι και η αντιδήμαρχος Βάσω Μαργαρίτη.

Αναλυτικότερα η Πρόσκληση και η Ημερήσια Διάταξη

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

Σας καλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα διεξαχθεί δια ζώσης (στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου) και με τηλεδιάσκεψη την Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2023 και ώρα 19:30, βάσει του άρθ. 74 του Ν. 4555/2018 και του άρθρου 5 του Κανονισμού Λειτουργίας του Δ.Σ., με θέματα ημερήσιας διάταξης τα παρακάτω:

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ

ΘΕΜΑΤΑ Δ/ΝΣΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

1. Περί έγκρισης μηνιαίας μετάθεσης χρόνου παράδοσης της σύμβασης προμήθειας της εταιρείας ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ – ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ – ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΕΒΕ, για την εκτέλεση της προμήθειας με τίτλο «ΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΣΤΙΚΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 1.ΟΙΚΙΑΚΗ ΚΟΜΠΟΣΤΟΠΟΙΗΣΗ & 2.ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ (ΔσΠ) ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ».

2. Διόρθωση/διατύπωση στο ορθό προηγούμενης απόφασης Δ.Σ. περί δίμηνης μετάθεσης χρόνου παράδοσης.

3. Διόρθωση/διατύπωση στο ορθό προηγούμενης απόφασης Δ.Σ. περί δίμηνης μετάθεσης χρόνου παράδοσης.

Comments are closed.