Δ. Καλλιθέας: Συναυλία Ελένης Δήμου με Θάνο Ολύμπιο & η ταινία «Book Club» απόψε 30/8

0
246

Με τη συναυλία της Ελένης Δήμου με το Θάνο Ολύμπιο και την προβολή της ταινίας «Book Club» ξεκινά η 12η εβδομάδα των  πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Καλλιθέας.

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα

20:00    4ο Λύκειο (Άγ. Νικόλαος, Ελ. Βενιζέλου 175)

«Συναυλία με την Ελένη Δήμου και το Θάνο Ολύμπιο»

Με την ιδιαίτερη φωνή της η Ελένη Δήμου θα μας παρασύρει σε ένα μουσικό ταξίδι που ενώνει το κοινό διαφορετικών ηλικιών. Μαζί της σε αυτή τη διαδρομή ο χαρισματικός Θάνος Ολύμπιος. Θα ερμηνεύσουν τραγούδια, που όλοι έχουμε αγαπήσει και τραγουδήσει.

21:00    ΣΙΝΕ    Θ Ε Ρ Ι Ν Ο Ν

Προβολή ταινίας «Book Club»

Αμερικανική, έγχρωμη ταινία του 2018 διάρκειας 104′, σε σκηνοθεσία Μπιλ Χόλντερμαν με τους: Νταϊάν Κίτον, Τζέιν Φόντα, Κάντις Μπέργκεν, Μέρι Στρινμπέργκερ

Πρόκειται για μια παραλλαγή πάνω στο μοτίβο του «Sex and the City», με τέσσερις φίλες που ζουν στη Σάντα Μόνικα και θα αφήσουν στην άκρη τα προσχήματα, θα θυσιάσουν τίτλους για τίτλους βιβλιοφαγίας προκειμένου να παραδοθούν στη γοητεία του κύριου Γκρέι και θα ξαναδούν την (ερωτική) ζωή τους από την αρχή. 

Η Βίβιαν (Τζέιν Φόντα) είναι η πιο «άτακτη» απ’ όλες, με ενεργή σεξουαλική ζωή, αλλά με αλλεργία στη δέσμευση, μέχρι που θα συναντήσει τον Αρθουρ, τον μεγάλο της έρωτα πριν από τέσσερις δεκαετίες. Η Νταιάν (Ντάιαν Κίτον) έχει χάσει τον σύζυγό της εδώ και ένα χρόνο και οι δυο της κόρες, που τη θεωρούν γριά, θέλουν να την αναγκάσουν να μετακομίσει μαζί τους στην Αριζόνα. Η Σάρον (Κάντις Μπέργκεν) είναι μια ομοσπονδιακή δικαστής που έχει 18 χρόνια να κάνει σεξ. Και η Κάρολ (Μέρι Στινμπέργκεν) νομίζει πως τώρα που ο σύζυγός της πήρε σύνταξη θα ζήσουν μια ζωή γεμάτη συγκινήσεις.

22:00   ΣΙΝΕ    Τ Ζ Ι Τ Ζ Ι Φ Ι Ε Σ

Προβολή ταινίας «Book Club»

Αμερικανική, έγχρωμη ταινία του 2018 διάρκειας 104′, σε σκηνοθεσία Μπιλ Χόλντερμαν με τους: Νταϊάν Κίτον, Τζέιν Φόντα, Κάντις Μπέργκεν, Μέρι Στρινμπέργκερ

Comments are closed.