Δ. Καλλιθέας: Σήμερα 4/7 προβολή ταινίας το “Μαγικό Χαλί” και η θεατρική παράσταση “Ταξιδιώτες ζωής”

0
278

Κυριακή 4 Ιουλίου 2021 και το πρόγραμμα του Δήμου Καλλιθέας “Πολιτιστικό Καλοκαίρι – Φθινόπωρο 2021” συνεχίζεται με την Δανέζικη μεταγλωττισμένη ταινία “Το Μαγικό Χαλί” η οποία θα προβληθεί στις 21:00 στο Σινέ “ΘΕΡΙΝΟΝ” και στις 22:00 στο Σινέ “Τζιτζιφιές”.

Στις 21:30 στο 14ο Δημοτικό Σχολείο η θεατρική ομάδα “Αρτ” θα ανεβάσει τη θεατρική παράσταση “Ταξιδιώτες Ζωής” σε σκηνοθεσία και διασκευή του Στέλιου Καλαθά.

21:00      ΣΙΝΕ ΘΕΡΙΝΟΝ

Προβολή ταινίας «Το Μαγικό Χαλί»
Δανέζικη, έγχρωμη, μεταγλωτισμένη animation ταινία του 2018, διάρκειας 81′, σε σκηνοθεσία Κάρστεν Κίλεριχ. Κατάλληλη για όλες τις ηλικίες

Ο Hodja είναι ένα αγόρι από το Pjort που ζει μια ειδυλλιακή και ασφαλή ζωή στη μικρή πατρίδα του. Επιθυμεί την περιπέτεια, αλλά ο πατέρας του αισθάνεται ότι ο κόσμος έχει πάρα πολλούς κινδύνους και επιμένει να μένει στο σπίτι.

Όταν ένας ηλικιωμένος φίλος του δανείζει ένα μαγικό χαλί με αντάλλαγμα να ανακτήσει το εγγόνι του, ο Hodja δεν μπορεί να αντισταθεί και να βγει έξω στον απέραντο και άγνωστο κόσμο με το μικρό κατσίκι του.

Είναι οι Χίλιες και Μία Νύχτες στη ζωή ενός χωρικού, ο οποίος κόντρα στις πιθανότητες, καταφέρνει να ταξιδέψει στον κόσμο, να νικήσει τους εχθρούς του, να ξεπεράσει τον φόβο του και τελικά να επιστρέψει στο σπίτι με ένα απροσδόκητο δώρο.

21:30     14ο Δημ. Σχολείο (Γ. Ιατρίδου 140)

Θεατρική παράσταση    «Ταξιδιώτες ζωής»

Η Θεατρική ομάδα «Αρτ» της Συναισθηματικής Διαλεκτικής, σε σκηνοθεσία και διασκευή του ηθοποιού και σκηνοθέτη Στέλιου Καλαθά, με 20μελή θίασο, παρουσιάζει μια σπονδυλωτή παράσταση με κεντρικό της άξονα τα ταξίδια και μας μεταφέρει μέσα από εξαιρετικά θεατρικά κείμενα στους εκάστοτε σταθμούς της ζωής.

22:00      ΣΙΝΕ ΤΖΙΤΖΙΦΙΕΣ

Προβολή ταινίας «Το Μαγικό Χαλί»
Δανέζικη, έγχρωμη, μεταγλωτισμένη animation ταινία του 2018, διάρκειας 81′, σε σκηνοθεσία Κάρστεν Κίλεριχ. Κατάλληλη για όλες τις ηλικίες

Comments are closed.