Δ. Καλλιθέας: Σήμερα η προβολή της ταινίας «Το κορίτσι και το λιοντάρι» στο Δημ. Θέατρο

0
162

Δεκαήμερο των καλικάντζαρων έχουμε (25/12-6/1) και ως είθιστε «έβαλαν» το χεράκι τους για να ματαιωθεί η χθεσινή προβολή της ταινίας «Το Κορίτσι και το Λιοντάρι» που είχε προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κινηματογράφο «ΚΑΛΥΨΩ».

Ωστόσο όπως ανακοινώθηκε από το Δήμο Καλλιθέας λόγω τεχνικού προβλήματος η προβολή της προγραμματισμένης για τις 27 Δεκεμβρίου 2022 παιδικής ταινίας «Το Κορίτσι και το Λιοντάρι», στο πλαίσιο του εορταστικού προγράμματος του Δήμου Καλλιθέας, δεν θα γίνει στο Δημοτικό Κινηματογράφο «Καλυψώ» αλλά στο Δημοτικό Θέατρο (Κρέμου 123 και Φιλαρέτου) στις 6.30 το απόγευμα.

Ενδεχομένως, και τις επόμενες ημέρες να υπάρξει τροποποίηση στο πρόγραμμα, αναφορικά με τον τόπο προβολής των παιδικών ταινιών.

Πρόκειται  για μια Γαλλογερμανική και Νοτιοαφρικάνικη, Animation, μεταγλωττισμένη ταινία σε σκηνοθεσία Ζιλ ντε Μεστρ του 2018, διάρκειας 98′, κατάλληλη για όλες τις ηλικίες.. 

Η οικογένεια της δεκάχρονης Μία αφήνει το Λονδίνο για να αναλάβει μια φάρμα άγριων ζώων στη Νότια Αφρική. Εκεί η τελευταία θα γίνει φίλη με ένα άσπρο λιοντάρι, κάτι που στο πέρασμα του χρόνου θα βάλει σε κίνδυνο την επιβίωση της οικογενειακής επιχείρησης αλλά και τη ζωή των μελών της.

Comments are closed.