Δ. Καλλιθέας: Ομόφωνη εκλογή Βασίλη Μπουκουβάλα στη θέση του Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου

Ομόφωνα και υπό το χειροκρότημα του Δημάρχου Καλλιθέας Κώστα Ασκούνη, του επικεφαλής της αντιπολίτευσης και πρώην Δημάρχου Δημήτρη Κάρναβου και του συνόλου των Δημοτικών Συμβούλων, ο Βασίλης Μπουκουβάλας, εκλέχθηκε στην θέση του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Καλλιθέας.

Ο κ. Μπουκουβάλας προτάθηκε γι’ αυτή την θέση από το Δήμαρχο Καλλιθέας Κώστα Ασκούνη, στην Ειδική Συνεδρίαση που  πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με τα όσα όριζε το νέο νομοσχέδιο για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, όπου αμέσως μετά την εκλογή του τόνισε ότι είναι ιδιαίτερα συγκινημένος, αλλά και υπερήφανος από την τιμή που του έκαναν τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.

Επίσης ομόφωνα εκλέχθηκαν για τη θέση του Αντιπροέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου ο Γιώργος Κουτσογιάννης, από την παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης του κ. Κάρναβου, και η Παρθένα Ιορδανίδου στη θέση της Γραμματέας από την παράταξη της ελάσσονος μειοψηφίας, τη «Λαική Συσπείρωση».

Αξίζει να σημειωθεί πως των ψηφοφοριών για την ανάδειξη Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου Καλλιθέας απείχε η Δημοτική Παράταξη «Μια Πόλη στο Δρόμο».

Comments are closed.