Δ. Καλλιθέας: Ξεκινούν τη Δευτέρα 9/5 οι εγγραφές για τις κατασκηνώσεις

0
405

Με ανακοίνωση του ο Δήμος Καλλιθέας ενημερώνει ότι οι εγγραφές για τη συμμετοχή των μαθητών στο πρόγραμμα «Φιλοξενία Μαθητών σε Κατασκηνώσεις – Καλοκαίρι 2022» ξεκινούν τη Δευτέρα 9 Μαΐου 2022 και θα ολοκληρωθούν την Παρασκευή 13 Μαΐου 2022.

Σύμφωνα με τα όσα ανακοινώθηκαν οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προσέλθουν στο Δημοτικό Κέντρο Υγείας (Ανδρομάχης 100) προκειμένου να πραγματοποιήσουν την εγγραφή των παιδιών τους.

Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται από τις 09:00 το πρωί έως τις 14:00 το μεσημέρι όπου θα τηρείται σειρά προτεραιότητας.

Πληροφορίες : Τηλ 210 95.32.712 (Ανδρομάχης 100)

ΟΙ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟΙ ΕΙΝΑΙ:

Α. Δεύτερο 15νθήμερο Ιουνίου

Β: Πρώτο 15νθήμερο Ιουλίου

Γ: Δεύτερο 15νθήμερο Ιουλίου

Δ: Πρώτο 15νθήμερο Αυγούστου

Ε: Δεύτερο 15νθήμερο Αυγούστου

Η ΑΙΤΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΘΑ ΚΑΤΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΕ ΚΛΕΙΣΤΟ ΦΑΚΕΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΝΕΤΑΙ ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ (ένας αριθμός/οικογένεια)

ΠΡΟΣΟΧΗ : Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΗΣ

Σε οικογένειες που θα συμμετέχουν περισσότερα παιδιά του ενός απαιτείται ξεχωριστή αίτηση για κάθε παιδί με τα δικαιολογητικά που θα αφορούν το κάθε ένα ξεχωριστά, ενώ τα δικαιολογητικά που θα αφορούν την οικογένεια θα κατατίθενται μόνο μια φορά

Δικαιολογητικά Συμμετοχής:

 1. Φωτοτυπία Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου και Άδειας Διαμονής , σε ισχύ, των γονέων
 2. Βεβαίωση φοίτησης παιδιού ή φωτοτυπία ελέγχου προόδου.
 3. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης (επιμέλεια παιδιού για μονογονεϊκές οικογένειες)
 4. Αποδεικτικό Κατοικίας (Λογαριασμός ΔΕΚΟ ή Μισθωτήριο Συμβόλαιο)
 5. Πιστοποιητικό Αναπηρίας σε ισχύ από αρμόδια επιτροπή ΚΕΠΑ .
 6. Κατά περίπτωση: Βεβαίωση Ανεργίας από ΟΑΕΔ σε ισχύ ή Βεβαίωση αποδοχών από εργοδότη
 7. Ολόκληρη την αίτηση του ΕΕΑ (Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα) σε ισχύ. Οι δικαιούχοι του ΕΕΑ δεν προσκομίζουν φορολογικά στοιχεία (δικαιολογητικό Νο 8)
 8. Φορολογικά στοιχεία (2020-2021 Εκκαθαριστικό εφορίας, Φορολογική Δήλωση Ε1 και Ε9 (αν δεν υπάρχει ακίνητο βεβαίωση από το taxis net που θα το δηλώνει ή Υπεύθυνη Δήλωση)
 9. Η Υπηρεσία κατά τη διαδικασία της επιλογής των δικαιούχων δύναται να ζητήσει οποιοδήποτε άλλο στοιχείο κριθεί απαραίτητο.
 10. Σχετικά με την επιδημία covid 19, θα εφαρμοστούν οι οδηγίες του ΕΟΔΥ (Υπεύθυνη δήλωση ή πιστοποιητικό υγείας θα προσκομιστεί κατά την προσέλευση στην κατασκήνωση, σύμφωνα με πρότυπο που θα δοθεί)
 11. Ο αριθμός πρωτοκόλλου θα είναι και η σειρά προτεραιότητας για την επιλογή κατασκηνωτικής περιόδου, για όσους πληρούν τα κριτήρια. (Όσοι δεν πληρούν τα κριτήρια μένουν σε λίστα αναμονής ως επιλαχόντες).

Comments are closed.