Δ. Καλλιθέας: Ξεκινούν ηλεκτρονικά οι εγγραφές για το αθλητικό summer camp 2023

Τη δημιουργία ενός ακόμη καλοκαιρινού αθλητικού προγράμματος απασχόλησης παιδιών (summer camp) ανακοίνωσε ο Οργανισμός Παιδικής Αγωγής και Άθλησης (Ο.Π.Α.Α.) «Γιάννης Γάλλος» του Δήμου Καλλιθέας.

Πιο συγκεκριμένα οι εγγραφές στο πρόγραμμα απασχόλησης παιδιών θα ξεκινήσουν ηλεκτρονικά την Τρίτη 6 Ιουνίου 2023 από τις 10:00 και δικαίωμα συμμετοχής έχουν παιδιά που έχουν γεννηθεί από το 2011 έως το 2016.

 

Το πρόγραμμα απασχόλησης των παιδιών χωρίζεται σε δύο περιόδους Α’ περίοδος διαρκεί από την Τρίτη 27 Ιουνίου 2023 έως την Παρασκευή 14 Ιουλίου 2023 και η Β’ περίοδος από τη Δευτέρα 17 Ιουλίου 2023  έως την Παρασκευή 28 Ιουλίου 2023.

Οι ημέρες και ώρες λειτουργίες του προγράμματος, σύμφωνα με την ανακοίνωση, είναι από Δευτέρα έως Παρασκευή και από τις 08:00 έως 15:00.

 

Σε ότι αφορά τις εγγραφές θα ακολουθηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας με βάση την ακριβή ώρα και ημέρα υποβολής των έγκυρων αιτήσεων.

Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί  στους χώρους του 6ου Λυκείου και του 8ου Δημοτικού σχολείου καθώς επίσης και στο Δημοτικό Πάρκο Αθλητισμού και Αναψυχής.


Σχετικό φυλλάδιο συμμετοχής, και την αίτηση εγγραφής οι ενδιαφερόμενοι γονείς και κηδεμόνες θα μπορούν να βρουν στο σάιτ του Δήμου Καλλιθέας (www.kallithea.gr) και εφόσον συμπληρώσουν την αίτηση θα πρέπει να τη στείλουν μαζί με όλα τα δικαιολογητικά εγγραφής (συνημμένα σε ένα email), σκαναρισμένα σε αρχείο pdf (όχι φωτογραφία), στη διεύθυνση: kallitheacamp@gmail.com.

Για κάθε παιδί θα πρέπει να σταλεί ξεχωριστό email ενώ στο θέμα του email θα πρέπει να αναγράφετε μόνο το όνομα και το επίθετο του παιδιού για το οποίο θα έχει γίνει η αίτηση. Ωστόσο θα πρέπει να προσέξουν οι ενδιαφερόμενοι γονείς και κηδεμόνες που θα υποβάλλουν την αίτηση και τα δικαιολογητικά καθώς, σύμφωνα με την ανακοίνωση ελλιπή δικαιολογητικά θα απορρίπτονται.

 

Σε ότι αφορά τα υγειονομικά πρωτόκολλα, αυτά θα τηρηθούν πλήρως ενώ θα υπάρχει στους χώρους των σχολείων φυσιοθεραπευτής και στο χώρο του κολυμβητηρίου νοσηλευτής για παροχή πρώτων βοηθειών, εάν απαιτηθεί.

Comments are closed.