Δ. Καλλιθέας: Νέο κρούσμα στο δημοτολόγιο… Δίωρη κατάληψη από τους εργαζόμενους

0
472

Σε δίωρη συμβολική κατάληψη προχώρησε ο Σύλλογος Υπαλλήλων του Δήμου Καλλιθέας σήμερα το πρωί από τις 08:00 έως τις 10:00 θέλοντας να διαμαρτυρηθεί για την αμέλεια της διοίκησης του Δήμου να προχωρήσει στην τοποθέτηση προστατευτικών plexiglass στο Δημοτολόγιο, με αποτέλεσμα οι εργαζόμενοι να είναι απροστάτευτοι στην «επιθετική» επέλαση του ιού.

Ο Σύλλογος Υπαλλήλων ουσιαστικά αντέδρασε με την δίωρη κατάληψη μετά από την επιβεβαίωση κρούσματος σε υπάλληλο της διεύθυνσης του Δημοτολογίου.

Ωστόσο ο Σύλλογος είχε κατ επανάληψη επισημάνει την άμεση ανάγκη για τοποθέτηση προστατευτικών καθώς πρόκειται για υπηρεσία που έρχεται σε άμεση επαφή με τους πολίτες.

Η διοίκηση του Δήμου Καλλιθέας, σύμφωνα με τα όσα μας ανέφερε ο πρόεδρος του Συλλόγου Ραφαήλ Μηλιώνης, δεσμεύτηκε ότι θα προχωρήσει άμεσα στην τοποθέτηση των προστατευτικών. Οι εργαζόμενοι ωστόσο σε ανακοίνωση τους τονίζουν πως αν δεν λυθεί το πρόβλημα θα επανέλθουν με κινητοποιήσεις.

Η Ανακοίνωση του Συλλόγου Υπαλλήλων Δ. Καλλιθέας

Για το θέμα της τοποθέτησης των προστατευτικών σε υπηρεσίες όπου οι υπάλληλοι έρχονται σε επαφή με το κοινό έκανε δήλωση – παρέμβαση και ο Δημοτικός Σύμβουλος Καλλιθέας της δημοτικής παράταξης «Προοπτική Ζωής» Βασίλης Παπαχρήστος ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε ότι: «…σε μία εποχή που καλπάζει η μάστιγα του κορωνοϊού η διοίκηση του Δήμου αδυνατεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες υγειονομικής φροντίδας εργαζομένων και δημοτών…».

Comments are closed.