Δ. Καλλιθέας: Κρούσμα Covid-19 στο αθλητικό camp – Σε 10ημερη καραντίνα παιδιά & γονείς του τμήματος

0
393

Με ανακοίνωση της η διεύθυνση του τμήματος Αθλητισμού του Οργανισμού Παιδικής Αγωγής και Άθλησης (ΟΠΑΑ) “Γιάννης Γάλλος” ενημέρωσε ότι βρέθηκε θετικό κρούσμα covid σε τμήμα του αθλητικού camp που διοργανώνει ο Οργανισμός.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της διεύθυνσης άθλησης, ενεργοποιήθηκε άμεσα το πρωτόκολλο λειτουργίας που έχει ορίσει η Γ.Γ.Α. για τα σχετικά camp καθώς και αυτά του ΕΟΔΥ.

Οι γονείς του συγκεκριμένου τμήματος ενημερώθηκαν ότι θα πρέπει να παραμείνουν μαζί με τα παιδιά σε δεκαήμερο καραντίνα, ενώ το 6ο Λύκειο όπου διεξάγεται μέρος του προγράμματος αλλά και χώροι του Δημοτικού Πάρκου Αθλητισμού και Αναψυχής θα παραμείνουν κλειστοί προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες απολυμανσεις και θα επαναλειτουργήσουν την Πέμπτη 15 Ιουλίου.

Αναλυτικότερα η ανακοίνωση της Διεύθυνσης Άθλησης του ΟΠΑΑ “Γιάννης Γάλλος”

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Δ/ΝΣΗ AΘΛΗΣΗΣ

Αγαπητοί γονείς, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως την Τρίτη 13 Ιουλίου μας γνωστοποιήθηκε επιβεβαιωμένο κρούσμα covid-19 στο τμήμα 4Κ του προγράμματος καλοκαιρινής απασχόλησης παιδιών που υλοποιείται στις εγκαταστάσεις του 6ου Λυκείου. Αμέσως εφαρμόσαμε και ενεργοποιήσαμε το πρωτόκολλο λειτουργίας των Summer Camps της ΓΓΑ και του ΕΟΔΥ σύμφωνα με το οποίο ενημερώθηκαν οι γονείς και οι μαθητές του συγκεκριμένου τμήματος ότι θα παραμείνουν σε καραντίνα 10 ημερών.

Η διεύθυνση άθλησης και το προσωπικό μας, τηρούμε απαρέγκλιτα όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και τους κανόνες δημόσιας ασφάλειας και υγιεινής, με πρώτιστο μέλημα μας, την προστασία της υγείας και της ασφάλειας όλων των παιδιών.
Στις 14 Ιουλίου το 6ο Λύκειο θα παραμείνει κλειστό προκειμένου να απολυμάνουμε το σχολείο, καθώς και χώρους του Πάρκου Άθλησης και Αναψυχής. Το πρόγραμμα θα λειτουργήσει κανονικά από τις 15 Ιουλίου.

Παρακαλούμε θερμά να ακολουθείτε πιστά τις οδηγίες για τη συμμετοχή των παιδιών στο πρόγραμμα και να επαναλαμβάνετε τα εβδομαδιαία self test.

Εκ της διευθύνσεως

Comments are closed.