Δ. Καλλιθέας: Επικαιροποίηση μέτρων λόγω Covid-19 για την λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου…

0
712

Με ανακοίνωση του ο Δήμος Καλλιθέας επικαιροποιεί τα μέτρα προστασίας για την λειτουργία των υπηρεσιών του. Η επικαιροποίηση κρίθηκε σκόπιμη καθώς η πανδημία COVID-19 βρίσκεται σε έξαρση, η πρόκληση για όλους είναι να κάνουμε ότι είναι δυνατό για να περιορίσουμε την διασπορά της, ώστε να μείνουμε όλοι μας υγιείς, αναφέρει η ανακοίνωση.

Στην κατεύθυνση αυτή παρακαλούνται οι Δημότες:

  • να επιλέγουν για την εξυπηρέτηση τους, την τηλεφωνική επικοινωνία με τις υπηρεσίες του Δήμου μας ή την χρήση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@kallithea.gr.
  • να αποφεύγουν να προσέρχονται στις Υπηρεσίες του Δήμου και στην περίπτωση που είναι απολύτως απαραίτητο, να προσέρχονται κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού.

Συνιστάται επίσης η έκδοση των αιτούμενων πιστοποιητικών να πραγματοποιείται ψηφιακά, μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου www.kallithea.gr, στο πεδίο ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΔΗΜΟΤΩΝ.

Τέλος παρακαλούνται όλοι οι Δημότες να μη ξεχνούν τη χρήση μάσκας σε όλες τις δραστηριότητες τους σε κλειστούς χώρους.

Ο Δήμος Καλλιθέας θα κάνει ότι είναι δυνατό για να θωρακίσει την υγεία των Δημοτών και των υπαλλήλων του διατηρώντας ακέραια την λειτουργικότητα των υπηρεσιών του Δήμου.

Ο περιορισμός της διασποράς της πανδημίας εξαρτάται από εμάς και από την υπευθυνότητα που θα επιδείξουμε.

Μένουμε ασφαλείς – Μένουμε Υγιείς.

Comments are closed.