Δ. Καλλιθέας: «Δον Καμίλο» & «Η Απαγωγή του κου Heineken» σήμερα 6/7 στο Πολιτιστικό Καλοκαίρι

0
346

Με την θεατρική παράσταση “Δον Καμίλο” σε σκηνοθεσία Σωτήρη Πατατζή ξεκινάει η εβδομάδα (Δευτέρα 26 Ιουλίου στις 20:30) με το “Πολιτιστικό Καλοκαίρι και Φθινόπωρο 2021”.

Στις 21:00 στο Σινέ “ΘΕΡΙΝΟΝ” και στις 22:00 στο Σινέ “ΤΖΙΤΖΙΦΙΕΣ”  θα προβληθεί η ταινία «Η Απαγωγή του κου Heineken».

Αναλυτικά το πρόγραμμα

20:30  4ο Λύκειο (Άγ. Νικόλαος Ε.Βενιζέλου 175)

Θεατρική παράσταση

«ΔΟΝ ΚΑΜΙΛΟ» του Σωτήρη Πατατζή, σε σκηνοθεσία Γιώργου Ματαράγκα

Μια κωμωδία – σάτιρα του πολιτικού φανατισμού, εμπνευσμένη από τα ευθυμογραφήματα του Ιταλού συγγραφέα ΖΟΒΑΝΙ ΓΚΟΥΑΡΕΣΚΙ.
Πρωταγωνιστούν: Ελένη Φιλίνη, Σταμάτης Τζελέπης, Ρέα Τουτουνζή, Γιάννης Κρητικός, Ηλίας Παπακωνσταντίνου, Ιωάννα Πετσίνη, ο Γιώργος Ματαράγκας και στον ρόλο του Δον Καμίλο ο Πέτρος Ξεκούκης. Φιλική συμμετοχή – Φωνή Θεού: Ο σκηνοθέτης Μανούσος Μανουσάκης.

21:00       ΣΙΝΕ   Θ Ε Ρ Ι Ν Ο Ν

Προβολή ταινίας «Η Απαγωγή του κου Heineken»

Το 1983 μια ομάδα παιδικών φίλων πραγματοποίησαν το έγκλημα του αιώνα: απήγαγαν έναν από τους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου, κληρονόμο της αυτοκρατορίας της μπύρας, Φρέντι Χάινεκεν. Η σοκαριστική απαγωγή – υπό την απειλή όπλων, στο φως της μέρας, στο Αμστερνταμ – είχε ως αποτέλεσμα να καταβληθούν τα μεγαλύτερα λύτρα για την απαγωγή ενός ατόμου. Hταν το τέλειο έγκλημα… μέχρι που τους έπιασαν.

22:00     ΣΙΝΕ   Τ Ζ Ι Τ Ζ Ι Φ Ι Ε Σ

Προβολή ταινίας «Η Απαγωγή του κου Heineken»

Αγγλο-ολλανδική, έγχρωμη ταινία του 2015, διάρκειας 95′, σε σκηνοθεσία Ντάνιελ Άλφρεντσον με τους: Τζιμ Στάρτζες, Σαμ Γουόρθινγκτον, Άντονι Χόπκινς


Comments are closed.