Δ. Καλλιθέας: Από σήμερα η επαναλειτουργία και της Δημοτικής Βιβλιοθήκης…

Με ανακοίνωση του ο Δήμος Καλλιθέας ενημερώνει ότι από σήμερα Τετάρτη 3 Ιουνίου ξεκινά την λειτουργία της και η Δημοτική Βιβλιοθήκη, ενημερώνοντας παράλληλα και για τα μέτρα προστασίας που θα πρέπει να τηρούνται για όσους πολίτες θελήσουν να την επισκεφθούν, μετά από τηλεφωνικό ραντεβού.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Βάσει της σχετικής Κοινής Υπουργικής Απόφασης, επαναλειτουργούν από την Τετάρτη 3 Ιουνίου, οι βιβλιοθήκες.
Στο πλαίσιο αυτό θα επαναλειτουργήσει η Δημοτική Βιβλιοθήκη Καλλιθέας, με τα προβλεπόμενα από την ΚΥΑ μέτρα ασφαλείας.

  • Ξεκίνημα με επιστροφές βιβλίων. Από 3/6/2020 – 14/6/2020επιστρέφονται τα δανεισμένα βιβλία στη Δημοτική Βιβλιοθήκη. Τα βιβλία μπαίνουν σε καραντίνα 72 ωρών και μετά ξεχρεώνονται.
  • 15/6/2020 – 30/6/2020 επιστροφές βιβλίων χωρίς ραντεβού και δανεισμοί βιβλίων μετά από τηλεφωνικό ραντεβού. (τηλ. 210 95.93.518 – 210 95.61.322). Έκδοση κάρτας νέου μέλους με τηλεφωνική συμπλήρωση στοιχείων ή με αποστολή των στοιχείων με email: vivliothiki@kallithea.gr .

Για επείγουσες περιπτώσεις έρευνας, εργασιών κλπ. μόνο με τηλεφωνικό ραντεβού και εφαρμογή την μέτρων προστασίας αν είναι απαραίτητη η πρόσβαση στο πληροφοριακό τμήμα. (αποστάσεις 1,5 μέτρου, μέγιστος αριθμός ατόμων 3, χρήση γαντιών και μάσκας). Δεν λειτουργούν το αναγνωστήριο και το τμήμα υπολογιστών.

Μπορείτε να περιηγηθείτε στον κατάλογο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Καλλιθέας στην διεύθυνση: https://kallithea.openabekt.gr/

Comments are closed.