Δ. Καλλιθέας: Αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στο Δήμο Ρόδου

0
309

Επικοινωνία του Δήμου Καλλιθέας με το δοκιμαζόμενο από την πύρινη λαίλαπα Δήμου Ρόδου είχε το τμήμα Υγείας και Κοινωνικής Προστασίας Δήμου Καλλιθέας προκειμένου να ενημερωθούν για τις ανάγκες που υπάρχουν στο νησί προκειμένου να αποσταλεί ανθρωπιστική βοήθεια.

Μετά από συννενόηση ο Δήμος Καλλιθέας προχώρησε άμεσα στη συνδρομή με Φαρμακευτικό και Υγειονομικό υλικό το οποίο εντός της ημέρας θα αποσταλεί στο Δήμο Ρόδου.

Αναλυτικότερα η ανακοίνωση του Δήμου Καλλιθέας

Δελτίο Τύπου

Αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στο Δήμο Ρόδου

O Δήμος Καλλιθέας αρωγός στην δοκιμαζόμενη Ρόδο από τις πυρκαγιές. 

Μετά από συνεννόηση με το Δήμο Ρόδου, ενημερωθήκαμε για ελλείψεις και άμεση ανάγκη για Φαρμακευτικό και Υγειονομικό υλικό (αναλγητικά,επιδέσμους, αλοιφές, για εγκαύματα, είδη υγιεινής για γυναίκες, παιδιά, ηλικιωμένους).

Στις ελλείψεις αυτές σπεύσαμε να συνδράμουμε με το υλικό του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του  Κοινωνικού Φαρμακείου του Δήμου μας το οποίο και θα αποσταλεί σήμερα στους δοκιμαζόμενους συνανθρώπους μας.

Οι ανάγκες του Δήμου Ρόδου προς το παρόν έχουν καλυφθεί και δεν χρειάζεται κάποια περαιτέρω βοήθεια. Για οποιαδήποτε νέα ανάγκη ανθρωπιστικής βοήθειας θα εκδοθεί ανακοίνωση.

Τμήμα Υγείας και Κοινωνικής Προστασίας Δήμου Καλλιθέας

Comments are closed.