Δ. Καλλιθέας: Έκτακτα μέτρα πρόληψης λόγω «Ιανού»…

Με ανακοίνωση του ο Δήμος Καλλιθέας ενημερώνει για έκτακτα μέτρα πρόληψης που πήρε λόγω της κακοκαιρίας που αναμένεται να «χτυπήσει» και την Αττική τις επόμενες ώρες. 

Ο Δήμος Καλλιθέας στην ανακοίνωση του προτρέπει τους πολίτες να  ακολουθήσουν σε κάθε περίπτωση τις οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας.

Η ανακοίνωση του Δήμου Καλλιθέας

Με βάση τις ανακοινώσεις της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας για την επερχόμενη κακοκαιρία «ΙΑΝΟΣ», ο Δήμος Καλλιθέας προχώρησε στην λήψη των κάτωθι προληπτικών δράσεων :

  1. Θέσαμε σε επαγρύπνηση την ειδική ομάδα του τμήματος πολιτικής προστασίας με πάνω από 20 άτομα δύναμη, 2 υδροφόρες 5 γεννήτριες άντλησης υδάτων,3 bobcat,2 jcb και 5 φορτηγά.
  2. Επαναλάβαμε τον καθαρισμό φρεατίων σε επίμαχα σημεία. Υπενθυμίζουμε σχετικά ότι έχουν καθαριστεί εντός του καλοκαιριού όλα τα φρεάτια της πόλης.
  3. Καθαρίστηκε εκτάκτως από το Δήμο η κοίτη του Ιλισσού ποταμού από κλαδιά και άλλα φερτά αντικείμενα.
  4. Είμαστε σε άμεση επικοινωνία και έχουμε τη διαβεβαίωση της περιφέρειας Αττικής ότι είναι πλήρως λειτουργικοί οι αγωγοί απορροής υδάτων.
  5. Ο Δήμος διαθέτει για το κοινό σε περίπτωση ανάγκης:
  • ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ (ΑΝΔΡΟΜΑΧΗΣ 100) ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18/9/2020 ΜΕΧΡΙ 17:00
  • ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ (ΜΑΝΤΖΑΓΡΙΩΤΑΚΗ 76) ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ ΑΠΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ 19/9/2020.

Τέλος, καλούμε τους πολίτες της Καλλιθέας να ακολουθήσουν τις σχετικές οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας.

Comments are closed.