Δ. Κάρναβος: Η ομάδα της Καλλιθέας πρέπει να πάει μπροστά, με σεβασμό σε ιστορικότητα, αυθεντικότητα & τη σχέση αγάπης με την τοπική κοινωνία

0
466

Οι τελευταίες αρνητικές εξελίξεις στις σχέσεις του ερασιτέχνη Γ.Σ. Καλλιθέα με τη διοίκηση της ΠΑΕ Καλλιθέα έχουν δημιουργήσει ανεξέλεγκτες καταστάσεις στις σχέσεις των δύο πλευρών.

Ιδιαίτερα μετά και τις σκληρές ανακοινώσεις του προέδρου του Δ.Σ. του Γ.Σ. Καλλιθέα Σπύρου Παπαδόπουλου αλλά και τις δημόσιες αντιπαραθέσεις μικρής μερίδος παραγόντων του συλλόγου που διαφωνούν με την πλειοψηφία του Δ.Σ. του ερασιτέχνη φαίνεται να οδηγούν σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις.

Όπως ήταν φυσικό και αναμενόμενο οι εξελίξεις αυτές δεν θα μπορούσαν να αφήσουν αδιάφορο το Δήμαρχο Καλλιθέας Δημήτρη Κάρναβο ο οποίος ζήτησε και συναντήθηκε άμεσα με τον πρόεδρο του Δ.Σ. του Γ.Σ. Καλλιθέα Σπύρο Παπαδόπουλο.

Στη συνάντηση οι δύο πλευρές συζήτησαν όλες τις τελευταίες εξελίξεις στο στρατό παιδί των «κυανολεύκων» και συμφώνησαν πως είναι χαρά και επιθυμία όλων η ιστορική ομάδα της πόλης να πάει μπροστά αντιμετωπίζοντας τις νέες προκλήσεις στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Ωστόσο είχαν απόλυτη ταύτιση στο ότι τα όποια βήματα προς το μέλλον θα πρέπει να γίνουν με σεβασμό στην ιστορικότητα, την αυθεντικότητα και τη σχέση αγάπης που έχει αναπτύξει η ποδοσφαιρική ομάδα τα τελευταία πενήντα χρόνια με την τοπική κοινωνία της Καλλιθέας.

Αναλυτικότερα η δήλωση του Δημάρχου Καλλιθέας Δημήτρη Κάρναβου μετά τη συνάντηση του με τον πρόεδρο του Δ.Σ. του Γ.Σ. Καλλιθέα 

»Συναντηθήκαμε σήμερα με τον πρόεδρο του Γυμναστικού Συλλόγου Καλλιθέας Σπύρο Παπαδόπουλο καθώς μας ενώνει όλους η «ισόβια» αγάπη για την ομάδα μας, την Καλλιθέα μας‼
Συζητήσαμε για το μέλλον της μέσα από τη νέα διοίκηση της ΠΑΕ.
Ολοι κατανοούμε ότι η ομάδα πρέπει να πάει μπροστά και να κάνει βήματα προς το μέλλον αντιμετωπίζοντας τις προκλήσεις και τις νέες συνθήκες του ποδοσφαίρου.
Θέλουμε όμως, παράλληλα, να κρατήσει την ιστορικότητά της, την αυθεντικότητά της και τη σχέση αγάπης με την τοπική κοινωνία.
Το πιο βασικό είναι η κατανόηση και η συνεργασία με τη νέα διοίκηση της ΠΑΕ.»

Comments are closed.