Δ. Κάρναβος – Β. Μαργαρίτη: Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος «πολιτικού γάμου»

0
889

Με ανακοίνωση του ο Δήμαρχος Καλλιθέας και επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Η Καλλιθέα Αλλάζει» Δημήτρης Κάρναβος «παρουσίασε» την υποψηφιότητα της κ. Βάσως Μαργαρίτη με το ψηφοδέλτιο της Παράταξης του. 

Η αντιδήμαρχος της διοίκησης του σημερινού Δημάρχου Καλλιθέας με την ανακοίνωση της παρουσίαση της από τον κ. Κάρναβο, ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος, ουσιαστικά επισφραγίζει το αυτονόητο μετά την τριετή και πλέον παρουσία της στη Δημοτική Αρχή.

Η ανακοίνωση του Δημάρχου Καλλιθέας Δημήτρη Κάρναβο για την κ. Βάσω Μαργαρίτη

Η Βάσω Μαργαρίτη, υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με την παράταξή μας!

Επιστέγασμα της παραγωγικής μας συνεργασίας για την Καλλιθέα μας!

Η Βάσω Μαργαρίτη  ισχυρό και ιστορικό στέλεχος από το χώρο της κεντροαριστεράς, με έντονη αυτοδιοικητική παρουσία στην Καλλιθέα και με ηχηρή τοποθέτηση στην κοινωνία, θα είναι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος της παράταξή μας στις Δημοτικές Εκλογές του Οκτωβρίου.

Η Βάσω Μαργαρίτη έχει υπηρετήσει για πολλά χρόνια σε ποικίλεςδιοικητικές θέσεις στην Καλλιθέα και έχει διατελέσει μεταξύ άλλων, Αντιδήμαρχος του Δήμου Καλλιθέας (συνεχώς από το 1999 έως το 2014 και από το 201έως σήμερα). Ως υποψήφια Δήμαρχος Καλλιθέας με τη Δημοτική  Παράταξη «Όλα για την Καλλιθέα μας –Βάσω Μαργαρίτη» υπήρξε επικεφαλής  της  μείζονος αντιπολίτευσης την περίοδο 2014  – 2019, ενώ ήταν υποψήφια Δήμαρχος Καλλιθέας και στις εκλογές του 2019.

Την χαρακτηρίζει η πλούσια κοινωνική της δράση στην Καλλιθέα, όπουμεγάλωσε, συμμετέχοντας και ιδρύοντας αθλητικούς, κοινωνικούς και εθνικοτοπικούς συλλόγους και οργανώσεις ενώ αναπτύσσει μεγάλη δραστηριότητα σε θέματα ισότητας και οικογένειας ως Πρόεδρος της Επιτροπής Ισότητας των Φύλων του Δήμου Καλλιθέας και ως Πρόεδρος του παραρτήματος Καλλιθέας “Ένωση Ελληνίδων για την Οικογένεια και τη Νεότητα”

Comments are closed.