Διεκδικούμε σχολεία που θα προσφέρουν σωστές συνθήκες εκπαίδευσης για τα παιδιά μας
Με πρωτοβουλία της Ένωσης Γονέων του Δήμου Καλλιθέας πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις τόσο με το Σύλλογο Εκπαιδευτικών Π.Ε. Καλλιθέας – Μοσχάτου όσο και με τον Διευθυντή Π.Ε. Δ’ Αθήνας καθώς και με τον αντιδήμαρχο Παιδείας του Δήμου Καλλιθέας προκειμένου να ενημερωθούν για το θέμα που έχει προκύψει σχετικά με την εισήγηση για συγχωνεύσεις Νηπιαγωγείων στο Δήμο Καλλιθέας.
Το θέμα έθεσαν στην Ένωση ο Σύλλογος Γονέων του 29ου Νηπιαγωγείου του Δήμου Καλλιθέας.
Το Δ.Σ. της Ένωσης σε ανακοίνωση της κάνει λόγο για πάγια θέση η διεκδίκηση σχολείων που θα προσφέρουν σωστές συνθήκες εκπαίδευσης για τα παιδιά καθώς και για Σχολεία με λειτουργικές, ευρύχωρες και ασφαλής εγκαταστάσεις, εναρμονισμένες με τις σύγχρονες μεθόδους εκπαίδευσης.
Αναλυτικότερα η ανακοίνωση του Δ.Σ. της Ένωσης Γονέων
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΚΑΛΛΙΘΕΑ 11-12-2022
Αγαπητοί γονείς
Μετά την κατάθεση επιστολής στην Ένωση Συλλόγων Γονέων Καλλιθέας που αναφέρονται οι θέσεις των γονέων/Κηδεμόνων του 29ου νηπιαγωγείου σχετικά με την συζήτηση επί των συγχωνεύσεων κάποιων νηπιαγωγείων της Καλλιθέας, ζητήσαμε άμεσα συνάντηση με το Δ.Σ του Συλλόγου εκπαιδευτικών Καλλιθέας Μοσχάτου, καθώς και με τον διευθυντή Π.Ε Δ’ Αθήνας.
Ενημερωθήκαμε αναλυτικά από τα μέλη του Δ.Σ των δασκάλων και νηπιαγωγών καθώς επίσης και από τον διευθυντή της Δ’ διεύθυνσης για το θέμα που έχει προκύψει μετά την εισήγησή του για συγχωνεύσεις νηπιαγωγείων στο δήμο μας.
Τέλος ενημερωθήκαμε για το θέμα από τον Αντιδήμαρχο Παιδείας.
Η θέση του Δ.Σ της Ένωσης είναι πάγια και αδιαπραγμάτευτη !
Ζητάμε και θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε σχολεία που θα προσφέρουν σωστές συνθήκες εκπαίδευσης για τα παιδιά μας.
Σχολεία με λειτουργικές, ευρύχωρες και ασφαλής εγκαταστάσεις, εναρμονισμένες με τις σύγχρονες μεθόδους εκπαίδευσης!
Με εκτίμηση
Για το Δ.Σ
Ο Πρόεδρος Η Γεν Γραμματέας
Γιάννης Παπαργυρίου Βασιλική Κολυβίρα