Διαψεύδει ο Παπαδόπουλος: «…Η Καλλιθέα δεν χρωστάει σε κανέναν και είναι έτοιμη…»

0
780

Με αφορμή την συνέντευξη που έδωσαν στο Sportstonoto Radio το Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2020 οι Άρης Παλτόγλου, Πέτρος Μαρτζούκος και Γιώργος Πρασσάς και τα όσα ειπώθηκαν για ομάδες που αδυνατούν να ανταπεξέλθουν οικονομικά στη διενέργεια των συνεχών μοριακών τεστ λόγω του κορωνοϊού, μεταξύ των οποίων και η Καλλιθέα, ο πρόεδρος της Π.Α.Ε. Καλλιθέα Σπύρος Παπαδόπουλος επικοινώνησε με το Sportstonoto.gr κάνοντας δήλωση με την οποία βάζει τα πράγματα στη θέση τους σε ότι αφορά την ομάδα της Καλλιθέας.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος ανέφερε:


«…Από τα λεγόμενα στην εκπομπή σας βγαίνει το συμπέρασμα πως η Καλλιθέα  έχει οικονομικά προβλήματα, ή πως αδυνατεί να κάνει μοριακά τεστ πριν και κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος της Football League.

Αυτό δεν είναι φυσικά αλήθεια καθώς η Καλλιθέα δεν έχει κανένα οικονομικό πρόβλημα, δεν χρωστάει σε κανέναν τίποτα, έχει φτιάξει μία πολύ δυνατή ομάδα τόσο με τον Γιάννη Τάτση, όσο και με τον νέο μας προπονητή, Σωκράτη Οφρυδόπουλο,  και περιμένουμε και εμείς τώρα την έναρξη του πρωταθλήματος της Football League.

Φυσικά και θέλουμε να παίξουμε και θα είμαστε έτοιμοι   στην πρεμιέρα, όποτε και αν αυτή συμβεί.

Εμείς είμασταν έτοιμοι και οικονομικά, από το καλοκαίρι, όταν υπολογίζαμε περί τις 500.000 με 600.000  ευρώ το μπάτζετ κάθε ομάδας στην FL, ε, δεν θα είμαστε έτοιμοι τώρα; που τα έξοδά μας για ένα πρωτάθλημα των 4-5 το πολύ μηνών θα έχουν μειωθεί κατά το ήμισυ  και μάλιστα χωρίς  (τότε) να έχουμε υπολογίσει τα χρήματα που θα πάρουμε από το στοίχημα.

Αντίθετα, κυρίως για υγειονομικούς λόγους, την μη επάρκεια των γηπέδων, ειδικά στην Αθήνα, πολύ δύσκολο έως αδύνατον θεωρώ να ξεκινήσει πάλι η Γ’ Εθνική και τα τοπικά…».

πηγή: Sportstonoto.gr

Comments are closed.