Δημοτικό Συμβούλιο Καλλιθέας: Το προσχέδιο της απόφασης για τα αιτήματα των εργαζομένων

Το προσχέδιο που έχουν ήδη στα χέρια τους τόσο η Διοίκηση του Δήμου όσο και οι Δημοτικές Παρατάξεις με το Σύλλογο Υπαλλήλων και επί του οποίου έγιναν οι όποιες τελικές παρατηρήσεις προκειμένου να αποτελέσει και τυπικά απόφαση για το σύνολο των αιτημάτων που έχουν θέσει οι εργαζόμενοι προκειμένου να προχωρήσουν στην αναστολή των κινητοποιήσεων.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του neakallithea.gr έχει υπάρξει συμφωνία από όλες τις πλευρές και πλέον μένει να δημοσιευθεί η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Έτσι πλέον οι επόμενες κινήσεις αναμένεται να γίνουν από τους εργαζόμενους του Δήμου Καλλιθέας όπου ο Σύλλογος θα προχωρήσει στις προβλεπόμενες διαδικασίες (Διοικητικό Συμβούλιο, Γεν. Συνέλευση) έτσι ώστε να υπάρξει και ουσιαστικά η αναστολή των κινητοποιήσεων τους.

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του neakallithea.gr, δεν αποκλείεται από το βράδυ να κάνουν την εμφάνιση τους στους δρόμους της πόλης τα πρώτα απορριμματοφόρα όπου αρχικά και με «προσωπικό ασφαλείας» σε συγκεκριμένα σημεία (εκκλησίες, πλατείας κλπ) θα προχωρήσουν στην αποκομιδή των σκουπιδιών.

Σε κάθε περίπτωση ο κύριος στόλος της καθαριότητας αναμένεται να ενεργοποιηθεί από αύριο Κυριακή 31 Οκτωβρίου το μεσημέρι προς απόγευμα για να υπάρξει και επανεκκίνηση της λειτουργίας της συγκεκριμένης διεύθυνσης.

Το προσχέδιο της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλλιθέας

Comments are closed.