ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – 13ο Μαθητικό Φεστιβάλ Καλλιθέας

0
181

Καλλιθέα,6 Ιουνίου 2021,

Το 13ο Μαθητικό Φεστιβάλ  Καλλιθέας, προσαρμοσμένο απόλυτα στις συνθήκες της εποχής άνοιξε τις πύλες του, το τριήμερο 4,5,6, Ιουνίου, παρουσιάζοντας όπως κάθε χρόνο τις θαυμαστές δράσεις μαθητών και εκπαιδευτικών της πόλης.

Οι εκδηλώσεις του 13ου ΜΦΚ έλαβαν χώρα στονυπαίθριο χώρο του πρώην Ι.Κ.Α., στη συμβολή των οδών Ματζαγριωτάκη και Εσπερίδων, πίσω από την πλατεία Δαβάκη.

Παρευρέθηκαν Αντιδήμαρχοι ,Επικεφαλής Δημοτικών Παρατάξεων, Δημοτικοί Σύμβουλοι, Εκπρόσωποι Φορέων καθώς και Διευθυντές Σχολείων.

Οι πραγματικοί πρωταγωνιστές  όμως όλου του τριημέρου υπήρξαν οι μαθητές που με παρουσιάσεις, απαγγελίες, χορούς, προβολές και άλλα μας εξέπληξαν για άλλη μια φορά για το τι μπορούν να κάνουν.

Στον χώρο της εκδήλωσης και τις τρεις ημέρες λειτουργούσε έκθεση ζωγραφικής με έργα μαθητών που συμμετείχαν στον διαγωνισμό για το εξώφυλλο και το οπισθόφυλλο  και την εικονογράφηση της συλλεκτικής έκδοσης του Φεστιβάλ.

Είναι βέβαια ευχή όλων μας να εκλείψουν οι περιορισμοί που συνεπάγεται η υγειονομική κρίση και το το 14ο ΜΦΚ να επιστρέψει στην παλιά του μορφή διοργάνωσης, είναι όμως επίσης υποχρέωση να εκφράσουμε συγχαρητήρια σε  όλους τους συντελεστές του τριημέρου για το ότι κατάφεραν να διεξάγουν με τόση επιτυχία τις εκδηλώσεις αυτές.

Καιτου χρόνου λοιπόν!

Comments are closed.