Η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΠέΖΟ

0
709

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2023 η καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του πολιτιστικού συλλόγου ΠέΖΟ.

Πριν από την κοπή της πίτας τα ιδρυτικά μέλη του συλλόγου έσβησαν τρία κεράκια στην τούρτα των γενεθλίων του, καθώς φέτος συμπληρώνονται 3 χρόνια ενεργούς παρουσίας του συλλόγου στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης μας.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν πλήθος μελών και φίλων του συλλόγου. Επίσης την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η δημοτική αρχή της πόλης, πλήθος δημοτικών συμβούλων όλων των παρατάξεων, καθώς και εκπρόσωποι παραγωγικών, εκπαιδευτικών και λοιπών  φορέων της πόλης μας.

Φυσικά από την κοπή της πίτας του ΠέΖΟ, όπως συμβαίνει και με τις υπόλοιπες εκδηλώσεις του συλλόγου, δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα Πεχνιδια! Οι παρευρισκόμενοι έπαιξαν κουίζ με τις πολυαγαπημένες ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου, κέρδισαν δώρα και κυρίως όλοι  γέλασαν με την ψυχή τους, προσπαθώντας να ταυτίσουν αξέχαστες ατάκες με ελληνικές ταινίες που ζουν στη μνήμη όλων μας!

Καλή χρονιά ΠέΖΟ!
Για να ΠέΖΟυμε μαζί σου ολοχρονίς!

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι logo.jpg

Comments are closed.