ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ”ΕΣΥ ΤΙ ΘΑ ΦΟΡΕΣΕΙΣ”

0
7060

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου  2023 στο Θέατρο του 1ου Γυμνασίου-Λυκείου Καλλιθέας (Θέατρο ΙΖΟΛΑ) εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν ο Πολιτιστικός Σύλλογος ΠέΖΟ και ο Δήμος Καλλιθέας.

Η εκδήλωση είχε τον τίτλο «Εσύ τι θα φορέσεις;» και ήταν αφιερωμένη στη γυναίκα και στη θέση της στην κοινωνία του χτες και του σήμερα. Την εκδήλωση άνοιξαν με τις ομιλίες τους ο Δήμαρχος της πόλης μας κ. Δημήτρης Κάρναβος, η Αντιδήμαρχος Εσόδων, Ισότητας και Οικογενειακού Προγραμματισμού κ. Βάσω Μαργαρίτη και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης κ. Κυριακόπουλος Γεώργιος.

Στην παράσταση συμμετείχαν η χορευτική ομάδα, η ομάδα μουσικού αυτοσχεδιασμού και η θεατρική ομάδα του συλλόγου ΠέΖΟ. Επίσης, συμμετείχαν οι χορευτικές ομάδες του Καλλιτεχνικού Οργανισμού Ποντίων Αθήνας (ΚΟΠΑ) και του Συλλόγου Γονέων του 26ουΔημοτικού Σχολείου Καλλιθέας.

Την παράσταση παρακολούθησε πλήθος μελών και φίλων του Συλλόγου, το οποίο από νωρίς είχε γεμίσει τις θέσεις του Θεάτρου. Επίσης, την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι όλων των παρατάξεων, δημοτικοί αξιωματούχοι όμορων Δήμων, καθώς και εκπρόσωποι παραγωγικών, εκπαιδευτικών και λοιπών  φορέων της πόλης μας.

Η παράσταση τελείωσε με τις απονομές σε αυτούς που δούλεψαν με την ψυχή και τον νου για αυτήν. Τις απονομές εκτός από τους προαναφερόμενους, έκαναν οι επικεφαλής των Δημοτικών παρατάξεων κ. Κώστας Ασκούνης (Προοπτική Ζωής), η κ. Έλενα Αυγερινού (Προοδευτική Κίνηση Πολιτών) , οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Εξάρχου Αθηνά, κ. Εμιρζάς Γιάννης, Κουτσογιάννης Γιώργος, Καψάλης Δημήτρης, κ. Αδαμοπούλου Νατάσα και από τον Δήμο Ν. Σμύρνης η Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών κ. Δεληγιάννη Κλεοπάτρα.

.

Άλλη μια παράσταση του συλλόγου ΠέΖΟ που θα μείνει για καιρό ανεξίτηλη στη σκέψη όλων όσων την παρακολούθησαν. Μια εκδήλωση με πολλά κοινωνικά μηνύματα αλλά και χορό, θέατρο, κινησιολογία, διασκέδαση, συγκίνηση και διάχυτη αγάπη αυτών που πλαισίωσαν την εκδήλωση η οποία πέρασε στο κοινό.

Με πολλή ανυπομονησία και αγωνία, περιμένουμε το επόμενο εγχείρημα του του συλλόγου ΠέΖΟ…

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠέΖΟ.

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι logo-2.jpg


Comments are closed.