ΔΑΕΚ ΑΕ: Ζητήματα για την λειτουργία της & συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο ζητά η Αντιπολίτευση

0
536

Συζήτηση με θέμα «Ζητήματα Λειτουργίας της Δημοτικής Ανώνυμης Εταιρείας Καλλιθέας» (ΔΑΕΚ ΑΕ) ζητούν με κοινή τους επιστολή προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Καλλιθέας Γιώργο Κυριακόπουλο οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης.

Στην κοινή τους επιστολή οι παρατάξεις ζητούν το θέμα να εισαχθεί στην Ημερήσια Διάταξη του Δημοτικού Συμβουλίου η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 21 Απριλίου 2021 στις 19:00.

Το αίτημα των δημοτικών παρατάξεων για να γίνει συζήτηση φαίνεται να έχει προκύψει μετά και τη δημόσια αναφορά του επικεφαλής της αντιπολίτευσης Κώστα Ασκούνη για τα όσα συνέβησαν στην πρόσφατη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ΔΑΕΚ.

Αναλυτικά η κοινή επιστολή 

Καλλιθέα, 19 Απριλίου 2021

Με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

Προς

κ. Γιώργο Κυριακόπουλο

Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου

Κύριε Πρόεδρε,

Οι δημοτικές παρατάξεις «Προοπτική Ζωής», «Λαϊκή Συσπείρωση», «Προοδευτική Ενότητα Καλλιθέας» και «Μια Πόλη στο Δρόμο» σάς απευθύνουν από κοινού το αίτημα όπως κατά την προσεχή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, την 21/4/2021, εισαχθεί στην ημερησία διάταξη και προταχθεί των λοιπών θεμάτων και το θέμα «Ζητήματα Λειτουργίας της Δημοτικής Ανώνυμης Εταιρείας Καλλιθέας».

Κώστας Ασκούνης – «Προοπτική Ζωής»

Γιάννης Βακαλόπουλος – «Λαϊκή Συσπείρωση»

Θοδωρής Ψαλιδόπουλος – «Προοδευτική Ενότητα Καλλιθέας»

Χρήστος Ιωαννίδης – «Μια Πόλη στο Δρόμο»

Comments are closed.