Δήμος Καλλιθέας : «Στη κρίση δεν είσαι μόνος»…γραμμή ψυχολογικής υποστήριξης στο 210.95.25.803…

0
680

Από την Πέμπτη 26 Μαρτίου λειτουργεί η νέα τηλεφωνική γραμμή με αριθμό κλίσης το 210.95.25.803 του Δήμου Καλλιθέας που δημιουργήθηκε για να παρέχει στους συμπολίτες μας ψυχολογική υποστήριξη στη πρωτόγνωρη κρίση που περνάμε.
Η νέα τηλεφωνική γραμμή λειτουργεί 10:00 με 18:00 από Δευτέρα έως Παρασκευή.
Ο Δήμος Καλλιθέας δημιούργησε αυτή τη νέα δράση μέσω της «Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Καλλιθέας» (ΔΗΚΕΚ) και της δομής «Συμβουλευτικό Κέντρο Οικογένειας» σε συνεργασία με το Σωματείο Θησέας και την ΑμΚΕ «Δύναμη Ζωής».
Ο Δήμαρχος Καλλιθέας Δημήτρης Κάρναβος σχετικά δήλωσε :«Εγκαινιάζουμε σήμερα την Νέα γραμμή ψυχολογικής στήριξης για τους πολίτες που έχουν ανάγκη μέσα στην κρίση του κορωνοϊού, η οποία έρχεται να προστεθεί στις δράσεις του Δήμου μας για την αντιμετώπιση της κρίσης. Την γραμμή στελεχώνουν δύο Κοινωνικοί Λειτουργοί και δύο Ψυχολόγοι, ενώ θα επικουρείται από έναν Ψυχίατρο ο οποίος θα λειτουργεί και ως «εφεδρική υποστήριξη». Στην κρίση αυτή είμαστε από την πρώτη στιγμή με όλες μας τις δυνάμεις δίπλα στους πολίτες της Καλλιθέας που έχουν ανάγκη. Ολοι μαζί θα δώσουμε την μάχη, κανείς δεν είναι μόνος του».

Comments are closed.