Δήλωση του Γιάννη Βακαλόπουλου για εκβάθυνση Ιλισού και αντιπλημμυρικά έργα

0
784

Την ανάγκη εκτέλεσης του έργου εκβάθυνσης του Ιλισού ποταμού και θωράκιση των γύρω περιοχών με αντιπλημμυρικά έργα αναφέρει σε δήλωση του ο υποψήφιος Δήμαρχος Καλλιθέας Γιάννης Βακαλόπουλος.

Ο επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» παράλληλα καλεί τη Δημοτική αρχή να πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου εκπαιδευτικοί και μαθητές να προσέλθουν με ασφάλεια και χωρίς προβλήματα στα σχολεία.

Αναλυτικότερα η δήλωση του Γιάννη Βακαλόπουλου

“Για μια ακόμη φορά γίναμε στο ίδιο έργο θεατές, να φουσκώσει ο Ιλισσός και τα νερά να βγαίνουν ορμητικά στην Ποσειδώνος και στις παρακείμενες οδούς των Τζιτζιφιων και του Μοσχάτου. Μάλιστα, σε ώρα αιχμής, όπου πολλοί εργαζόμενοι επέστρεφαν από τις δουλειές τους.

Είναι επιτακτική ανάγκη να εκτελεστεί άμεσα το έργο της εκβάθυνσης του Ιλισσού και να θωρακιστουν αντιπλημμυρικά οι παρακείμενες γειτονιές, πριν γίνουμε μάρτυρες δυσάρεστων γεγονότων.

Επειδή, όπως φαίνεται, τα φαινόμενα συνεχίζονται , ήδη το 112 στέλνει μηνύματα στους κατοίκους της πόλης μας, η Δημοτική αρχή πρέπει να πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να μην κινδυνεύσουν λαϊκές περιουσίες και ανθρώπινες ζωές.

Ακόμη, απαιτούμε να γίνουν όλοι οι απαραίτητοι έλεγχοι στα σχολεία, ώστε να μπορούν να επιστρέψουν με ασφάλεια από αύριο οι εκπαιδευτικοί και τη Δευτέρα να προσέλθουν για το πρώτο κουδούνι οι μαθητές χωρίς προβλήματα.”

Comments are closed.