Γ.Σ. Καλλιθέα: Ξεκίνησε με Γιώργηδες τις ανανεώσεις… Ετοιμασίες για Γεν. Συν. & ΠΑΕ…

Ο Γιώργος Στούπης, ένας από τους βασικούς συντελεστές στην φετινή εντυπωσιακή πορεία της γαλανόλευκης ομάδας, αλλά και του ομίλου, ανανέωσε την συνεργασία του σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Άγγελος Μπούτας στο SOCCERLIVE.gr.
Παράλληλα ανέφερε ότι έχει επέλθει προφορική συμφωνία και με τον σκληροτράχηλο αμυντικό της Καλλιθέας Γιώργο Κρητικό που επίσης είχε μια εντυπωσιακή χρονιά, βοηθώντας να κερδίσει η ομάδα του την άνοδο της στη Β’ Εθνική.

Οι συζητήσεις που έχουν ξεκινήσει οι παράγοντες της Καλλιθέας με ποδοσφαιριστές φαίνεται να έχουν τύχει της έγκρισης του νέου τεχνικού της, που όπως έχουμε αναφέρει, θα είναι ο Βαγγέλης Σταυρακόπουλος.

Ωστόσο η διοίκηση της ομάδας κινείται με γρήγορους ρυθμούς έτσι ώστε να είναι τα πάντα έτοιμα ως προς την Γενική Συνέλευση της Τετάρτης 24 Ιουνίου προκειμένου να τεθούν οι βάσεις για την δημιουργία της Ποδοσφαιρικής Ανωνύμου Εταιρίας καθώς και τον καθορισμό του Μετοχικού της Κεφαλαίου.

Πρόσφατα ο διοικητικός ηγέτης του ποδοσφαιρικού τμήματος της Καλλιθέας Σπύρος Παπαδόπουλος συμμετείχε σε τηλεδιάσκεψη, με τους οκτώ διοικητικούς παράγοντες των ομάδων που κέρδισαν την άνοδο τους από την Γ’ Εθνική, στην οποία αφού αναλύθηκε η τρέχουσα κατάσταση, όπως διαμορφώνεται από τους διαφόρους φορείς, σχετικά με την αναδιάρθρωση, συζητήθηκαν απόψεις σχετικά με την προετοιμασία τους εν όψει της μετατροπής τους σε Ποδοσφαιρικές Ανώνυμες Εταιρείες και αποφάσισαν να είναι σε πλήρη συνεργασία για το μέλλον σε όλα τα επίπεδα.

Στη τηλεδιάσκεψη ήταν παρών και ο νομικός Χάρης Γρηγορίου ο οποίος στους «οκτώ», έκανε ενημέρωση για θέματα σύνθεσης μετοχικού κεφαλαίου και διαδικασιών συγκροτήσεων των νέων ΠΑΕ”.

Comments are closed.