Γ.Σ. Καλλιθέα: Με φιλική τεσσάρα (4-0) στο Κερατσίνι, συνεχίζει την προετοιμασία της…

0
628

Η ομάδα της Καλλιθέας σε φιλικό αγώνα προετοιμασίας που διεξήχθει στο Δημοτικό Στάδιο «Γρ. Λαμπράκης» επεβλήθει του Κερατσινίου με σκορ 4-0. Ο αγώνας που είχε προπονητικό χαρακτήρα  έδωσε την ευκαιρία στο νέο προπονητή των «κυανόλευκων» Γιάννη Τάτση να δοκιμάσει το σύνολο των ποδοσφαιριστών που είχε στην διάθεση του.

Το πρώτο ημίχρονο έληξε με σκορ 3-0 με τον Γιάννη Βασιλειάδη να πετυχαίνει δυο γκολ και ένα ο Γιώργος Στούπης. Στο δεύτερο ημίχρονο σκόραρε ο Γιώργος Καφτηράνης για να κάνει τέσσερα τα τέρματα της Καλλιθέας (4-0) που ήταν και το τελικό σκορ.

Ο Γιάννης Τάτσης χρησιμοποίησε τους:

 Κουρεπίνη ( Πάντο45‘) , Μουσταφίδη ( Σπίνο 45′) , Παντελίδη ( Οργιανο 45′) , Σταύρου ( Καντε 45′ ) ,Στούπη ( Κώστα 45′), Μάλτσι (Χάριτος 45′), Χοχχάλι ( Ντρούγκα 70′), Ρόπα ( Πικουλη 70′), Μαρουκάκη ( Καφτηράνη 70′), Βασιλειάδη ( Χαντατ 70′) .

Ο αγώνας λόγω των μέτρων που ισχύουν για αποφυγή της εξάπλωσης του Covid-19 έγινε χωρίς την παρουσία φιλάθλων.

Η ομάδα της Καλλιθέας σε ανακοίνωση της ευχαριστεί την ομάδα του Κερατσινίου για την συνεργασία που υπήρξε προκειμένου να διεξαχθεί ο αγώνας. Σύμφωνα με την ανακοίνωση οι παίκτες της Καλλιθέας θα επιστρέψουν στις προπονήσεις από Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου καθώς ο Τάτσης τους έδωσε ρεπό για σήμερα.

Comments are closed.