Γ.Σ. Καλλιθέα: Θρίαμβος στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ενόργανης στη Θεσσαλονίκη

0
569

Η αποστολή του τμήματος Ενόργανης Γυμναστικής του Γ.Σ. Καλλιθέα επέστρεψε από τη Θεσσαλονίκη με τις αποσκευές τις γεμάτες από μετάλλια και διακρίσεις.

Πιο συγκεκριμένα το τμήμα Ενόργανης Γυμναστικής του ιστορικού Γ.Σ. Καλλιθέα συμμετείχε στους αγώνες του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ενόργανης Γυμναστικής Α΄ – Β΄ Κατηγοριών Ανδρών – Γυναικών / Εφήβων – Νεανίδων, που πραγματοποιήθηκαν το Σαββατοκύριακο 13 – 14 Μαΐου 2023, στο Εθνικό Γυμναστήριο Μίκρας στη Θεσσαλονίκη.

Η Δέσποινα Σάγκα αγωνίστηκε το Σάββατο 13 Μαίου 2023 όπου κατέκτησε το Αργυρό Μετάλλιο και την 2η Θέση στο Σύνθετο Ατομικό και προκρίθηκε και στους 4 Τελικούς Οργάνων για την Κατηγορία Νεανίδων.

Η Χριστίνα Βασιλοπούλου την ίδια ημέρα κατέκτησε την 4η Θέση στο Σύνθετο Ατομικό και προκρίθηκε στους 3 Τελικούς Οργάνων (Άλμα, Δίζυγο και Δοκό Ισορροπίας) της Κατηγορίας Γυναικών.

Την Κυριακή 14 Μαΐου οι δύο αθλήτριες συμμετείχαν στους τελικούς αγώνες των οργάνων όπου η μεν Χριστίνα Βασιλοπούλου στην Κατηγορία Γυναικών κατέκτησε το Χρυσό Μετάλλιο στο Δίζυγο και έλαβε την 4η Θέση στο Άλμα και την 5η Θέση στη Δοκό Ισορροπίας, η δε Δέσποινα Σάγκα στην Κατηγορία Νεανίδων κατέκτησε το Χρυσό Μετάλλιο στο Δίζυγο, το Χρυσό Μετάλλιο στις Ασκήσεις Εδάφους, το Αργυρό Μετάλλιο στο Άλμα και την 4η Θέση στην Δοκό Ισορροπίας.

Στην αποστολή συμμετείχαν τόσο ο τεχνικός Διευθυντής Κώστας Σιούτης όσο και η Έφορος της Ενόργανης Γυμναστικής Αλιπράντη Βίκυ οι οποίοι και βοήθησαν τις αθλήτριες στις προσπάθειες τους.

Ο Γ.Σ. Καλλιθέα σε ανακοίνωση του για τις επιτυχίες των αθλητριών του αναφέρει μεταξύ άλλων:

Το Διοικητικό Συμβούλιο και σύσσωμη η Οικογένεια του “Γ.Σ. Καλλιθέα”, νοιώθουμε πραγματικά υπερήφανοι, για την εξαιρετική δουλειά που πραγματοποιείται στο Τμήμα της Ενόργανης Γυμναστικής !!!

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους, τον Τεχνικό Διευθυντή, τους Προπονητές, τους Εφόρους του Τμήματος και τους Αθλητές !!!

Πολλά Μπράβο και Συγχαρητήρια στις Αθλήτριες του “Γ.Σ. Καλλιθέα”, Χριστίνα Βασιλοπούλου και Δέσποινα Σάγκα, για την εξαιρετική προσπάθεια, τις καθημερινές προπονήσεις και τον κόπο που καταβάλλουν αυτές και οι οικογένειες τους, οι οποίες μετουσιώθηκαν στις πολλές Διακρίσεις που λάβαμε ως Σύλλογος, αλλά και προσωπικά οι ίδιες στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής !!!

Comments are closed.