Γ.Σ. Καλλιθέα: Δήλωσε συμμετοχή στη Football League… Ποιές ομάδες δήλωσαν ακόμη…

0
645

Η ποδοσφαιρική ομάδα της Καλλιθέας θα αγωνιστεί οριστικά στο πρωτάθλημα της Football League για την αγωνιστική περίοδο 2020 – 2021. Άλλωστε δεν θα μπορούσε να συμβεί κάτι άλλο από την στιγμή που δεν προχώρησε το «εγχείρημα» της αναδιάρθρωσης των κατηγοριών.

Η προθεσμία δήλωσης συμμετοχής στη Football League έληξε την Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2020,  και οι παράγοντες του ιστορικού συλλόγου της πόλης προχώρησαν στην δήλωση συμμετοχής της Καλλιθέας στο πρωτάθλημα της τρίτης επαγγελματικής κατηγορίας.

Η «έκπληξη» ωστόσο, αν και αναμενόμενη, ήρθε από την Κέρκυρα και τον Πλατανιά που δεν δήλωσαν συμμετοχή και πλέον να βρίσκονται εκτός κατηγορίας, και οδεύουν προς τα τοπικά πρωταθλήματα.

Ως εκ τούτου το πρωτάθλημα της Football League για την νέα σεζόν θα διεξαχθεί με την συμμετοχή 20 ομάδων. Ωστόσο θα πρέπει να επισημανθεί πως υπάρχει η θέληση του συνόλου των ομάδων το πρωτάθλημα να διεξαχθεί με 2 ομίλους (Βορράς – Νότος), έτσι ώστε να υπάρξει μείωση των εξόδων των ΠΑΕ. Σε ότι αφορά τώρα την κλήρωση αλλά και την ημερομηνία έναρξης θα υπάρξουν άμεσα ανακοινώσεις.

Οι ΠΑΕ που θα συμμετάσχουν  είναι οι:

ΚΑΛΛΙΘΕΑ

ΑΙΓΑΛΕΩ

ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ

ΒΕΡΟΙΑ

ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ

ΙΑΛΥΣΟΣ

ΚΑΒΑΛΑ

ΚΑΛΑΜΑΤΑ

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ

ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ 

ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ

ΠΙΕΡΙΚΟΣ

Α.Ε. ΠΟΝΤΙΩΝ

ΡΟΔΟΣ

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΛΑΧΙΩΤΗ

ΕΠΙΣΚΟΠΗ

ΤΡΙΓΛΙΑ

Ο. Φ. ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ 

Comments are closed.