Γ.Σ. Καλλιθέα: Αναβολή Γεν. Συνέλευσης για τις 24 Ιουνίου… Ερωτηματικά και ανησυχία για το «τι μέλλει γενέσθαι»…

0
598

Ερωτηματικά και ανησυχία στις τάξεις της διοίκησης και των φιλάθλων του Γ.Σ Καλλιθέα έχουν δημιουργηθεί για το τι μέλλει γενέσθαι, με τις εξελίξεις στις επαγγελματικές κατηγορίες, αλλά και για την θρυλούμενη αναδιάρθρωση των κατηγοριών που όλο συζητείται και ποτέ δεν έρχεται.
Η κατάσταση που αποτυπώνετε με τον πιο γλαφυρό τρόπο στη δήλωση του επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος του Γ.Σ. Καλλιθέα (υποθέτουμε πως πρόκειται για τον Σπύρο Παπαδόπουλο, καθώς η ανακοίνωση με τις δηλώσεις δεν αναφέρει όνομα), περιγράφει την «σύγχυση» που επικρατεί σε Ε.Π.Ο. και τις λίγκες των επαγγελματικών κατηγοριών του ποδοσφαίρου.
Οι παράγοντες της ομάδας, όπως και κάθε ομάδας που πέτυχε την άνοδο της στις επαγγελματικές κατηγορίες, αδυνατούν να προσδιορίσουν τις όποιες διοικητικές και προπονητικές κινήσεις τους, καθώς ακόμη δεν γνωρίζουν σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται η Καλλιθέα, αλλά ούτε τον εταιρικό τρόπο που θα πρέπει, αν πρέπει, να διαμορφώσουν Σ την νέα διοικητική τους δομή.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ

Ενημερώνουμε τα μέλη του Γ.Σ. Καλλιθέα, ότι η ορισθείσα Έκτακτη Γενική Συνέλευση για την Τετάρτη 17 Ιουνίου 2020 αναβάλλεται και θα διεξαχθεί σε νέα ημερομηνία την Τετάρτη 24 Ιουνίου 2020 στις 19:00 στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας, με τα ίδια θέματα ημερησίας διάταξης.

            Ο Επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος της Καλλιθέας, αναφερόμενος στα τεκταινόμενα στο ποδόσφαιρο είπε :

            «…Είναι πρωτόγνωρο και πρωτοφανές αυτό που συμβαίνει. Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ με απόφασή της από της 30 Απριλίου επικύρωσε τις βαθμολογίες της Γ΄ Εθνικής και έδωσε το εισιτήριο ανόδου στην ομάδα μας για την ανώτερη κατηγορία. Έχει περάσει σχεδόν 1,5 μήνας και ακόμη δεν γνωρίζουμε ποια θα είναι αυτή η ανώτερη κατηγορία. Θα πρέπει να συσταθεί ΠΑΕ σε αυτή την ανώτερη κατηγορία ; Και εάν ναι, ποιο θα πρέπει να είναι το μετοχικό κεφάλαιο ; Και το πρωτάθλημα αυτής της κατηγορίας πότε θα ξεκινήσει ; 

Ερωτηματικά αναπάντητα όπως αυτά, αλλά και άλλα πολλά δεν μας επιτρέπουν να κερδίσουμε χρόνο και να προχωρήσουμε άμεσα στον καλύτερο δυνατό σχεδιασμό για τη νέα περίοδο. Έχουμε συμφωνήσει με προπονητικό κέντρο για την προετοιμασία της ομάδας, αλλά ποιες ημερομηνίες να κλείσουμε όταν δεν γνωρίζουμε πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Να βασιστούμε σε φήμες που κυκλοφορούν, περί ενάρξεως των αγωνιστικών υποχρεώσεων στα τέλη Αυγούστου και να ελπίσουμε ότι θα επιβεβαιωθούν ;

Επιτέλους θα πρέπει οι Αρμόδιες Αρχές του ποδοσφαίρου να λάβουν άμεσα αποφάσεις και να ενημερώσουν τις ομάδες σε ποιο πλαίσιο να κινηθούν και σε ποιες ενέργειες θα πρέπει να προβούν. Ο χρόνος έχει αρχίσει και μετράει αντίστροφα και κάθε μέρα που περνάει είναι εις βάρος όλων…».

Comments are closed.