Γ.Σ. Καλλιθέα: Αλλάζει σελίδα ο Ερασιτέχνης – Σήμερα 18/10 Γεν. Συνέλευση & Εκλογές

0
415

Γενική Συνέλευση και εκλογές για τον Ερασιτέχνη Γυμναστικό Σύλλογο Καλλιθέα σήμερα Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2021 στις 18:00 στο Δημοτικό Κινηματογράφο «Καλυψώ».

Νέα σελίδα στη σύγχρονη ιστορία του ιστορικού Γυμναστικού Συλλόγου θα ξεκινήσει να γράφεται με την ολοκλήρωση και των εκλογών απόψε, σε μια περίοδο όπου ο ερασιτέχνης ήταν που έφερε την ποδοσφαιρική του ομάδα στα σαλόνια του επαγγελματικού ποδοσφαίρου παίρνοντας ταυτόχρονα και την μεγάλη απόφαση να δημιουργηθεί και πάλι η Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρία Γ.Σ. Καλλιθέα.

Σήμερα οι φίλοι του ιστορικού Συλλόγου, οι οπαδοί και τα μέλη θα περιμένουν την ανάδειξη ενός νέου ισχυρού Διοικητικού Συμβουλίου που θα συνεχίσει να ανεβάζει τον πήχη ψηλά και να βάλει γερές βάσεις στην ανάπτυξη του συνόλου των τμημάτων του.

Οι υποψηφιότητες «έκλεισαν» χθες το απόγευμα και το ψηφοδέλτιο που θα τεθεί στην κρίση των μελών περιλαμβάνει ιστορικά ονόματα του Συλλόγου, επίσης δοκιμασμένα μέλη της προηγούμενης διοίκησης αλλά και νέα άτομα που θέλουν να βοηθήσουν στην αναδιοργάνωση του.

Το ψηφοδέλτιο 

Η πρόσκληση για την Τακτική Συνέλευση και τις Εκλογές

Comments are closed.