Γ. Μώραλης και Δ. Κάρναβος συμφώνησαν ο Εθνικός Πειραιά να αγωνιστεί στο «Γρ. Λαμπράκης»…

0
800

Με κοινό δελτίο τύπου των δημάρχων Πειραιά Γιάννη Μώραλη και Καλλιθέας Δημήτρη Κάρναβου ανακοινώθηκε η συμφωνία για την χρήση από την ποδοσφαιρική ομάδα του Εθνικού Πειραιώς του Δημοτικού Σταδίου Καλλιθέας «Γρ. Λαμπράκης» ως έδρα για την ποδοσφαιρική περίοδο 2020-2021. 
Στην δήλωση του δημάρχου Καλλιθέας Δημήτρη Κάρναβουξεχωρίζει η διευκρίνιση ότι ο Δήμος Πειραιά κατασκευάζει γήπεδο που θα φιλοξενήσει την ομάδα του Εθνικού, και πως αυτό θα γίνει από του χρόνου.

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ & ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, δήλωσε σχετικά:
«Θέλω να ευχαριστήσω τον φίλο Δήμαρχο Καλλιθέας Δημήτρη Κάρναβο για την αποδοχή του αιτήματος του Δήμου Πειραιά, προκειμένου ο ιστορικός Εθνικός Πειραιά να αγωνιστεί για την περίοδο 2020/2021 στο γήπεδο της Καλλιθέας».

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος Καλλιθέας κ. Δημήτρης Κάρναβος δήλωσε, μεταξύ άλλων:
«Ανταποκρινόμαστε στο αίτημα του Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη και των φιλάθλων του Εθνικού, για φιλοξενία της ομάδας κατά την ερχόμενη περίοδο στο γήπεδο της Καλλιθέας, για τις αγωνιστικές της ανάγκες.
Η φιλοξενία αυτή τη χρονιά είναι και η τελευταία καθώς ήδη προγραμματίζεται η δημιουργία γηπέδου στην έδρα του Εθνικού στον Δήμο Πειραιά».

Comments are closed.