Γονείς, ενημερωθείτε για τις επιδημίες του χειμώνα – Διαδικτυακή ενημέρωση του Π.Ο.Υ.

0
206

Καμπάνια Ενημέρωσης του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων του Π.Ο.Υ. με τίτλο: “Οι Επιδημίες του Χειμώνα, – Οι Πολίτες ρωτούν, οι Ειδικοί Ιατροί απαντούν”, η οποία πραγματοποιείται με τη συνεργασία της Ελληνικής Εταιρείας Χημειοθεραπείας και τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 18:00 – 19:30.

Η εκδήλωση έχει στόχο την ορθή ενημέρωση για την αντιμετώπιση των επιδημιών του χειμώνα όπως ιώσεις, γρίπη καθώς και της πανδημίας covid-19, που ταλαιπωρούν τόσο τους ενήλικες όσο και τα παιδιά και μέσα από προσεκτικά επιλεγμένες ερωτήσεις, οι ειδικοί ιατροί θα καλύψουν τις απορίες των πολιτών.

Στο πάνελ θα συμμετάσχουν 4 ιατροί μέλη της Εταιρείας Χημειοθεραπείας, ενώ τη συζήτηση θα συντονίζει η δημοσιογράφος κα. Ελένη Καμάρα που θα απευθύνει και τις ερωτήσεις στους ιατρούς. Όσοι πολίτες συμμετάσχουν θα έχουν τη δυνατότητα να απευθύνουν επιπλέον ερωτήσεις.

– Μπορείτε να παρακολουθήσετε την εκδήλωση μέσω zoom:https://us06web.zoom.us/webinar/register/WN_mM39hH4jT2ywCchF-SUdTg

– Η live μετάδοσή της μέσω της σελίδας της Κεντρικής Δομής των ΚΕΠ Υγείας: https://www.facebook.com/kentrikidomikepygeias

Η συμμετοχή για όλους είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Comments are closed.