Γιατί μας παίζεται κορώνα γράμματα;

0
247

Δεν χωρά αμφιβολία πως η χώρα, και ιδιαίτερα τα μεγάλα αστικά της κέντρα, έχουν μπει για τα καλά στο “μάτι του κυκλώνα” του κορονοϊού ο οποίος δείχνει να έχει ανακάμψει για τα καλά και να αντεπιτίθεται έχοντας συμμάχους τις μεταλλάξεις που χτυπούν όλες ανεξαιρέτως της ηλικίες.

Δεν δηλώνουμε ειδικοί, ούτε το παίζουμε “εξυπνάκηδες” καθώς σε αυτή την πρώτογνωρη και “αόρατη” επίθεση που δεχόμαστε καλλίτερα είναι να κάνεις τον βλάκα και να προσπερνάς “κερδίζοντας” χρόνο για εσένα και τους δικούς σου ανθρώπους, μέχρι να δεις το πολυπόθητο φως στο τούνελ, παρά να αναλώνεσαι σε συνομωτικές θεωρίες. Άσε που θα σε πουν και “γραφικό”.

Αυτό το τούνελ που όλο μας λένε, οι ορίτζιναλ “ειδικοί”, ότι βλέπουμε φως στο βάθος του και όλο στα βαθειά σκοτάδια είμαστε προς τα πού να πέφτει;

Πάμε όμως παρακάτω καθώς από σήμερα μπήκαμε και στο “βαθύ κόκκινο” λες και είμαστε ένα χρόνο τώρα σε άλλη απόχρωση.

Από σήμερα λοιπόν ο ιός αισθάνεται την απειλή των σκληρών μέτρων που ανακοίνωσε ο υφυπουργός Νίκος Χαρδαλιάς. Ποια είναι αυτά τα όπλα που εξαπολύει από σήμερα η Κυβέρνηση για να κατατροπώσει την λάβα του ιού που έχει κατακλύσει κάθε πλατεία κάθε δημόσιο χώρο ακόμη και μονάδες υγείας;

Δύο διαφοροποιημένα SMS και ένα ποδήλατο με διαδρομή 2 χλμ. Μάλιστα, αυτά ήταν τα σκληρά μέτρα, αν εσείς ακούσατε κάτι άλλο πείτε το και σε εμάς.

Α, μην αδικήσω τον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια ο οποίος στην σημερινή ενημέρωση, φανερά αγχωμένος,  με τον ιδρώτα να κυλάει ενοχλητικά, με το ένα σαρδάμ να διαδέχεται το άλλο, προσπαθούσε να κάνει τα ποσοστά αύξησης των κλινών covid και των ΜΕΘ, μετά τις “αλλαγές”, να φαντάζουν χιλιάδες. Όταν το κείμενο που διαβάζεις δεν είναι δικό σου η αλήθεια είναι οτι ένα κάτι το παθαίνεις. Είχε αγωνία ο άνθρωπος να πείσει. 

Βρε αθεόφοβοι που νομίζετε ότι απευθύνεστε τελικά; Η οικονομική κρίση που δημιουργήσατε με τις παλινωδίες σας στο εμπόριο, με τα άστοχα  άνοιξε κλείσε έχει δημιουργήσει περισσότερα “θύματα” απο αυτά της πανδημίας,  με ανεπανόρθωτες μάλιστα βλάβες που κάνουν τους ανθρωπους να τρέχουν και να μην φθάνουν. Ολοι αυτοί οι έμποροι και οι μαγαζάτορες, μαζί με τις οικογένειές τους ακόμη ψάχνουν το τούνελ, πόσο δε το φως του.

Ολα αυτά γιατί; Γιατί δεν τολμήσατε ποτέ να πάρετε τα μέτρα που οι  ορίτζιναλ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ σας προτείνουν; Γιατί ενώ διαρρέεται με την μορφή “non paper” πληροφορίες ότι έρχονται νέα σκληρά μέτρα την επόμενη ώρα κάνετε χιλιόμετρα πίσω από τις “διαρροές” σας. 

Γιατί ο Τσιόδρας έχει “κάνει” πίσω; Γιατί οι σοβαροί συνάδελφοι του στην επιτροπή είναι όλοι τους “στα κάγκελα”; Γιατί δεν “κόβεται το λαρύγγι του ιού” με ένα 15νθημερο ολοκληρωτικό απαγορευτικό ώστε να ανακοπεί η εξάπλωση του, όπως σας πρότειναν; Γιατί αποφασίζεται “μέτρα” απροσδιόριστα και με αμφίβολες πιθανότητες επιτυχίας; 

Γιατί μας παίζεται κορώνα γράμματα;

Comments are closed.