Γιάννης Τάτσης: “… Δίκαιη νίκη που βοηθάει ψυχολογικά και βαθμολογικά την ομάδα…”

0
718

Ο προπονητής της Καλλιθέας Γιάννης Τάτσης με το καλημέρα στο πάγκο των “κυανόλευκων” ευτυχισε να δει την ομάδα του να πετυχαίνει μια νίκη με ευρύ σκορ αλλά και τους παίκτες του να καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια, παρά τους τραυματισμούς στη διάρκεια του αγώνα, προκειμένου να φθάσουν στην τελική επικράτηση επί της Ένωσης Ασπροπύργου.

Αμέσως μετά το παιχνίδι ζητήσαμε από τον Έλληνα τεχνικό και μας έκανε τις εξής δηλώσεις:

“Δίκαιη νίκη που βοηθάει ψυχολογικά και βαθμολογικά την ομάδα σε έναν αγώνα εκτός έδρας επί ενός αξιόμαχου αντιπάλου που ψάχνει να βρει και αυτός τα πατήματα του από τις συνέπειες που προκάλεσε η πανδημία στις ομάδες και σε κάθε παίκτη προσωπικά λόγω της ετήσιας αποχής από τα γήπεδα.

Σε αυτό το κομμάτι ανήκουν όλες οι ομάδες όπως και η δική μας.

Οπως είδατε σήμερα είχαμε δύο αναγκαστικές αλλαγές στο παιχνίδι το οποίο γεγονός δυσκόλεψε την διαχείριση καθ’οτι οι κανόνες των τριών φυσικών διακοπών και το δικαίωμα πέντε αλλαγών σίγουρα ήθελε σκέψη αλλά και προσπάθεια σε αυτούς που συνέχιζαν στον αγώνα.

Το θετικό ήταν το γκολ που πετύχαμε στην εκπνοή του ημιχρόνου το οποίο μας ανέβασε την ψυχολογία εφ ενός και αφ’ εταίρου να βρίσκαμε χώρους στην αντεπίθεση όπως και βρήκαμε λόγω της ανάγκης των γηπεδούχων να ισοφαρίσουν”.

Comments are closed.