Βόμβα!!! “Athens – Kallithea FC” – Σπ. Παπαδόπουλος: Κουβέντα δε δέχομαι για το όνομα

0
635

Τρέχουν και δε φτάνουν στον ερασιτέχνη Γ.Σ. Καλλιθέα μετά την πρόσφατη συνάντηση που είχαν με τον προέδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της ΠΑΕ Καλλιθέα Βίκτωρ Τσιολέκα ο οποίος συνοδευόταν από τα μέλη του Δ.Σ. Λάμπρο Χώνο και Πέτρο Φιλιππάκο.

Η συνάντηση έγινε με πρωτοβουλία του προέδρου της ΠΑΕ κ. Τσιολέκα, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, σε επιστολή του προς τον ερασιτέχνη επεσήμαινε πως «…έχουν ωριμάσει πλέον οι συνθήκες ώστε ο Γ.Σ. Καλλιθέα να αλλάξει επίπεδο και να διεκδικήσει όλα όσα του αναλογούν στην αθλητική ζωή της πόλης των Αθηνών…».

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ σε άλλο σημείο της επιστολής του φέρεται να αναφέρει ότι «…πρώτο βήμα προς την σύγχρονη εποχή του Γ.Σ. Καλλιθέας θα πρέπει να είναι η τροποποίηση της επωνυμίας του…».

Η ονομασία που φαίνεται να προτείνει ο κ. Τσιολέκας είναι το «Καλλιθέα – Αθήνα» πλην όμως στη συνάντηση του με τον ερασιτέχνη Γ.Σ. Καλλιθέα, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, οι μακέτες που παρουσιάστηκαν είχαν ως logo το “Athens – Kallithea FC”.

Τέλος η ΠΑΕ καλεί, και δεν αιτείται, τον ερασιτέχνη να προχωρήσει στη σύγκλιση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μελών του Συλλόγου προκειμένου να τροποποιηθεί η επωνυμία του ιστορικού συλλόγου της πόλης της Καλλιθέας.

Οι πρώτες, δημόσιες, αντιδράσεις ήρθαν δια στόματος του προέδρου του Δ.Σ. του ερασιτέχνη Γ.Σ. Καλλιθέα Σπύρου Παπαδόπουλου ο οποίος σε συνέντευξη που παραχώρησε στην αθλητική εφημερίδα  «ΦΩΣ» και το δημοσιογράφο Θέμη Σινάνογλου ανέφερε χαρακτηριστικά «κουβέντα δεν δέχομαι για το όνομα».

Ωστόσο ήδη υπάρχουν έντονες αντιδράσεις τόσο από τη Δημοτική Αρχή όσο και τις Δημοτικές Παρατάξεις όπου σύσσωμοι εκφράζουν την αντίθεση τους σε μια τέτοια ενδεχόμενη εξέλιξη.

Χαρακτηριστική είναι η φράση έμπειρου στα αθλητικά δρώμενα της πόλης και επί σειρά δεκαετιών Δημοτικού Συμβούλου ο οποίος ανέφερε χαρακτηριστικά «…δεν θα κάνουμε την ομάδα μας λεωφορειακή γραμμή  ΑΘΗΝΑ – ΚΑΛΛΙΘΕΑ 14».

Σε κάθε περίπτωση οι εξελίξεις πλέον τρέχουν και με ενδιαφέρον αναμένεται η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καλλιθέας, που έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 17 Ιουνίου 2022,όπου αναμένεται να πάρουν «σάρκα και οστά» οι όποιες αντιδράσεις στους σχεδιασμούς των επενδυτών της ΠΑΕ Γ.Σ. Καλλιθέα.

Comments are closed.