Βρεφονηπιακοί Σταθμοί: Προς αναστολή κινητοποιήσεων; – Δεσμεύσεις της διοίκησης για προσλήψεις – «Νίκη» των εργαζομένων

0
256

Προς εκτόνωση των κινητοποιήσεων τους στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου Καλλιθέας φαίνεται να προχωρούν οι εργαζόμενοι μετά τις δεσμεύσεις του προέδρου του Δ.Σ. του Οργανισμού Παιδικής Αγωγής και Άθλησης «Γιάννης Γάλλος» Μανώλη Κωστάκη για προσλήψεις προσωπικού καθώς και για την υλοποίηση των σοβαρών επίσης αιτημάτων που έχει θέσει ο Σύλλογος Υπαλλήλων του Δήμου Καλλιθέας προκειμένου να γίνουν λειτουργικά το σύνολο των Βρεφικών τμημάτων που ξεκίνησαν με σοβαρές υλικοτεχνικές ελλείψεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Κωστάκης σε διαδοχικές τηλεφωνικές συζητήσεις που έχει προχωρήσει με τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Υπαλλήλων καθώς και με την εκπρόσωπο των εργαζομένων στον Ο.Π.Α.Α. «Γιάννης Γάλλος» προκειμένου να τους ενημερώσει για τις ενέργειες που έχουν γίνει από την πλευρά της διοίκησης έτσι ώστε να διαμορφώσουν άποψη και αν συμφωνήσουν να προχωρήσουν στην αναστολή των κινητοποιήσεων τους.

Ωστόσο ο Σύλλογος Υπαλλήλων από την πλευρά του έχει ήδη καλέσει για αύριο Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2021 γονείς και εργαζόμενους στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς να συμμετάσχουν σε συγκέντρωση – συμπαράσταση στις 9 το πρωί και αμέσως μετά θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση προκειμένου να αποφασίσουν για την αναστολή ή όχι των κινητοποιήσεων τους.

Σε κάθε περίπτωση οι εργαζόμενοι, αν προχωρήσουν σε αναστολή των κινητοποιήσεων τους, θα έχουν «πετύχει» το σκοπό τους, που δεν ήταν άλλος από την ικανοποίηση των αιτημάτων τους, τα οποία ενώ αρχικά δεν έτυχαν της ανάλογης σοβαρότητας από τη διοίκηση του Ν.Π.Δ.Δ. με τη μετέπειτα «σκληρή» τους στάση οι εργαζόμενοι φαίνεται να βρέθηκαν οι λύσεις.

Η Ανακοίνωση του Συλλόγου Υπαλλήλων 

Comments are closed.