Βανέσσα Α. Μαραγκού: Δήλωσε ανεξάρτητη Κοινοτική Σύμβουλος

0
181

Με ανάρτηση που πραγματοποίησε στο λογαριασμό που διαθέτει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Κοινοτική Σύμβουλος Καλλιθέας, 3ο Διαμερίσμα, Βανέσσα Α. Μαραγκού ενημέρωσε για την ανεξαρτητοποίηση της από την Δημοτική Παράταξη «Προοπτική Ζωής» του πρώην Δημάρχου Καλλιθέας και επικεφαλής της αντιπολίτευσης Κώστα Ασκούνη.

Στη σύντομη όσο και γεμάτη ερωτηματικά δήλωση της αναφέρει ότι ενημέρωσε το Δήμαρχο Καλλλιθέας Δημήτρη Κάρναβο χωρίς να διευκρινίζει εάν πρωτύτερα είχε ενημερώσει για την ενέργεια της αυτή τον επικεφαλής της Δημοτική Παράταξης της οποίας ήταν υποψήφια.

Ακόμη η δυναμική Κοινοτική Σύμβουλος ενημερώνει πως συνεχίζει να τιμά τη μέχρι τώρα συμμετοχή της στην Παράταξη του κ. Ασκούνη αλλά ωστόσο «ανεξαρτητοποιείται», επισημαίνοντας ταυτόχρονα πως «…η πόλη χρειάζεται για το μέλλον της, ανανέωση σε ανθρώπους και ιδέες…».

Σίγουρα η πολιτική ενέργεια της κας Μαραγκού μπορεί να δημιουργεί ερωτηματικά αλλά δημιουργεί και ρήγμα στην Κοινοτική ομάδα της Δημοτικής Παράταξης που ανήκε.

Το τι μέλλει γενέσθαι ίσως είναι «ξεκάθαρο» καθώς η πρόθεση της να ενημερώσει για την ενέργεια της αυτή το Δήμαρχο Καλλιθέας φαίνεται να προδιαγράφει και τις επόμενες κινήσεις της.

Αναλυτικότερα η ανάρτηση – δήλωση της κας Βανέσσας Μαραγκού 

Comments are closed.