Βίντεο καταγγελία από την Εθνική ιστιοπλοΐας κατά της Ε.Ι.Ο… Άμεση αντίδραση Αυγενάκη…

0
791

Τα μέλη της Εθνικής ομάδας της ιστιοπλοΐας, που αποτελούν και την Ολυμπιακή ομάδα για τους Αγώνες του Τόκιο έφτασαν στο… αμήν και από τη στιγμή που δεν τους προστατεύει κανείς από τη διοίκηση της ίδιας τους της ομοσπονδίας, αποφάσισαν να μιλήσουν και όσα αποκαλύπτουν είναι… συγκλονιστικά.

Προσωπικότητες του παγκόσμιου αθλητισμού όπως η Σοφία Μπεκατώρου και ο Νικόλας Κακλαμανάκης, οι χάλκινοι Ολυμπιονίκες του Ρίο Παύλος Καγιαλής και Τάκης Μάντης, οι υποψήφιοι μεταλλιούχοι των Αγώνων του Τόκιο (μαζί με το δίδυμο Μάντη- Καγιαλή), Βύρωνας Κοκκαλάνης, Γιάννης Μιτάκης, Βασιλεία Καραχάλιου και η διεθνής κριτής Μαρίνα Ψυχογιού, αποκαλύπτουν τις πρακτικές της διοίκησης της ΕΙΟ. Οι μαρτυρίες τους είναι συγκλονιστικές με την Καραχάλιου, μία 21χρονη αθλήτρια με παγκόσμιες διακρίσεις και μέσα στην τριάδα της παγκόσμιας κατάταξης, να «σπάει» μπροστά στην κάμερα και με δάκρυα να μιλάει για τον πόλεμο που δέχεται. Μια 21χρονη κοπέλα γεμάτη όνειρα με το ελληνικό εθνόσημο…

Δυστυχώς όλα αυτά δεν είναι καινούργια. Οι αθλητές τα έχουν ξαναπεί αλλά ποτέ δεν τους προστάτευσε κανείς. Ούτε καν η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή που ο καημός της είναι οι ομοσπονδιάρχες και πως θα συνεχίζουν να διαφεντεύουν τον ελληνικό αθλητισμό άνθρωποι που έχουν ριζώσει τις καρέκλες τους τα τελευταία 40 χρόνια. 

Από τη στιγμή που ουδείς προστατεύει τους αθλητές, ήρθε η ώρα να παρέμβει ο εισαγγελέας…

Η αντίδραση του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη

Ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης με ανάρτηση του στα social media αντέδρασε άμεσα στις καταγγελίες των αθλητών της Εθνικής ομάδας στην Ιστιοπλοΐα.

👊 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ. Συνεχίζουμε…
«Εάν θέλω οποιονδήποτε αθλητή τον καταστρέφω σε μια νύχτα».
«Ή είσαι μαζί τους ή σε πολεμάνε»
«Ένας συνεχής πόλεμος»
👊 Συγκλονιστικές καταγγελίες από Ολυμπιονίκες που μιλούν για την αντιμετώπισή τους από τη διοίκηση Ομοσπονδίας.
👊 Σε αυτές τις νοοτροπίες βάζουμε οριστικά ΤΕΛΟΣ.

Ακολουθεί το συγκλονιστικό βίντεο της Εθνικής ομάδας.

πηγή: Sportsfeed.gr

Comments are closed.