Α.Ο.Κ. Φαλήρου: Τριπλή μεταγραφική ενίσχυση

0
332

Τριπλό μεταγραφικό »χτύπημα» πραγματοποίησε ο ιστορικός Α.Ο.Κ. Φαλήρου που ενισχύθηκε με τρία δικά του παιδιά (Γιώργο Ελευθεράκη, Παναγιώτη Καρανίκα και Ιωάννη Χατζή) οι οποίοι επέστρεψαν μετά από 7 χρόνια στην ομάδα που είχαν αναδειχθεί ποδοσφαιρικά.

Η βούληση των ίδιων των αθλητών καθώς και οι συντονισμένες ενέργειες του αντιπροέδρου του Δ.Σ της ομάδας των Τζιτζιφιών Στέλιου Πιλάτου έφεραν το επιθυμητό για όλους αποτέλεσμα.

Ο Α.Ο.Κ. με την προσθήκη των τριών ποδοσφαιριστών ενισχύεται σημαντικά στο νευραλγικό χώρο του κέντρου και της άμυνας του.

Αναλυτικότερα η ανακοίνωση του Α.Ο.Κ. Φαλήρου

Η ομάδα του ΑΟΚ Φαλήρου εκφράζει την μεγάλη της χαρά να υποδέχεται μετά την πάροδο 7 ετών τους πρώην ποδοσφαιριστές της Γιώργο Ελευθεράκη, Παναγιώτη Καρανίκα και Ιωάννη Χατζή. Στο μεταγραφικό αυτό μπαμ έπαιξαν καθοριστικό ρόλο από κοινού οι συντονισμένες προσπάθειες της διοίκησης και ειδικότερα του αντιπροέδρου Στέλιου Πολάτου καθώς και η βούληση των εν λόγω παικτών να επιστρέψουν στην παλιά τους ομάδα. Ο Γιώργος Ελευθεράκης αγωνίζεται στην θέση 10, ο Παναγιώτης Καρανίκας αριστερό μπακ-χάφ, και ο Ιωαννης Χατζης κεντρικό χάφ. Πρόκειται για εξαιρετικές προσθήκες, που συνέβαλαν δραστικά στην άνοδο της ομάδας προ ετών, συμβάλλοντας επίσης δραστικά στις διακρίσεις της ομάδας του Παντζιτζιφιακού, απο τον οποίο αποφάσισαν να αποχωρήσουν. Είναι έτοιμοι να βοηθήσουν τα νέα παιδιά της Κ18 και να διακριθούν στο απαιτητικό φετινό πρωτάθλημα της Β´ κατηγορίας.

Comments are closed.