Αύριο 18/5 στις 19:30 η Κεντρική Ομιλία του Στέφανου Ξεκαλάκη στην Καλλιθέα

Την κεντρική του προεκλογική ομιλία στην Καλλιθέα θα πραγματοποιήσει ο υποψήφιος Βουλευτής Β’3 Νοτίου Τομέα Αθηνών  Στέφανος Ξεκαλάκης.

Πιο συγκεκριμένα ο πρώην Γενικός Γραμματέας του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Κίνημα Αλλαγής Στέφανος Ξεκαλάκης ολοκληρώνοντας το διάλογο στις γειτονιές της Νότιας Αθήνας θα μιλήσει αύριο Πέμπτη 18 Μαΐου 2023 στις 19:30 στο “GRIND THEORY COFFEE” (Ελ. Βενιζέλου 152, Καλλιθέα).

Ποιος είναι ο Στέφανος Ξεκαλάκης

Ο Στέφανος Ξεκαλάκης  γεννήθηκε στην Αθήνα στις 24/12/1975 και κατάγεται από το Ρέθυμνο Κρήτης. Είναι έγγαμος με ένα παιδί.

Είναι Διπλωματούχος Αγρονόμος Τοπογράφος Μηχανικός, απόφοιτος του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου και εργάζεται στη Διεύθυνση Μητρώου & Παρακολούθησης Ακίνητης Περιουσίας της ΓΑΙΑΟΣΕ Α.Ε. στα αντικείμενα του κτηματολογίου και των γεωγραφικών συστημάτων πληροφοριών.

Εντάχθηκε ενεργά στο ΠΑΣΟΚ το 1995 μέσα από τους κόλπους της ΠΑΣΠ και διετέλεσε Γραμματέας της Ο.Χ.Δ. Ε.Μ.Π. την περίοδο 1998 -1999.

Από το Μάρτιο του 2003 εκλέγεται ανελλιπώς μέσα από το ψηφοδέλτιο της ΠΑΣΚ Α.Τ.Μ. στη Διοίκηση του Πανελληνίου Συλλόγου Διπλωματούχων Αγρονόμων Τοπογράφων Μηχανικών, που αποτελεί τον επιστημονικό – επαγγελματικό φορέα της ειδικότητας του.

Στις εκλογές του Μαρτίου του 2009 οι συνάδελφοι του Α.Τ.Μ. του εμπιστεύθηκαν τη θέση του Προέδρου του Επιστημονικού Φορέα, στην οποία επανεξελέγη στις αρχαιρεσίες του Απριλίου του 2011.

Το Νοέμβριο του 2013 εξελέγη μέλος της αντιπροσωπείας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και έκτοτε είναι επιμελητής της Επιστημονικής Επιτροπής Ειδικότητας Α.Τ.Μ.

Έχει συμμετάσχει ως εισηγητής σε πλειάδα επιστημονικών συνεδρίων & ημερίδων σχετικών με το επιστημονικό αντικείμενο του Αγρονόμου Τοπογράφου Μηχανικού.

Την περίοδο 2010 – 2011 διετέλεσε Γραμματέας του Τομέα Μαζικών Χώρων του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ.

Εξελέγη πρώτη φορά στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ στο 9ο συντακτικό συνέδριο του Κινήματος, στην οποία και επανεξελέγη στο προσφάτως διεξαχθέν 10ο συνέδριο.

Comments are closed.