Αύριο στις 18:00 ο Πρωθυπουργός «λύνει» τους γρίφους του Lockdown…

0
461

Στη διάρκεια της πρωινής ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Στέλιος Πέτσας έδωσε το στίγμα των όσων θα αναφέρει ο πρωθυπουργός της χώρας Κυρ. Μητσοτάκης, στο αυριανό του διάγγελμα.

Ο κ. Πέτσας διευκρίνισε Ούτι μετά το διάγγελμα του πρωθυπουργού θα ακολουθήσει εξειδίκευση των μέτρων από τους «εμπλεκόμενους» κατά περίπτωση υπουργός.

Ανά κατηγορία καί με βάση τα όσα ανέφερε ανά στάδιο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος η εφαρμογή του Lockdown θα εξελιχθεί ως εξής :

ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΑ – ΥΠΟΘΗΚΟΦΥΛΑΚΕΙΑ – ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ :
28 Απριλίου

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΛΙΑΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ – ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ -ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ – ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΓΙΑ ΑΤΟΜΙΚΗ ΛΑΤΡΕΙΑ – ΟΠΑΠ ΚΑΙ ΟΠΑΠ PLAY – ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ SMS ΚΑΙ ΓΡΑΠΤΗΣ ΒΕΒΑΙΩΣΗΣ – ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ :
4 Μαΐου

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ :
9 Μαΐου

ΛΥΚΕΙΑ – ΟΠΑΠ – ΟΠΑΠplay:
11 Μαΐου


ΓΥΜΝΑΣΙΑ:
18 Μαΐου

ΔΗΜΟΤΙΚΑ – ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ – ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΑΝΟΙΓΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΜΝΙΟ – ΜΙΚΡΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΕΣΤΙΑΣΗΣ (ΜΠΑΡ – ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ -ΚΑΦΕ):
25 Μαΐου

ΞΕΝΟΔΟΧΙΑΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ 12μηνης ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ :
1 – 8 Ιουνίου

ΕΠΟΧΙΑΚΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ :
29 Ιουνίου – 6 Ιουλίου

ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ :
Μόνο με μάσκα

Όπως θα εξελιχθεί το υπό προγραμματισμό Lockdown καθιστά το δίμηνο Μαΐου – Ιουνίου ως τοπιοκρίσιμοαποτηνπροδιήνου έναρξη της πανδημίας. Εννοείται πως τα στάδια άρσης των μέτρων θα απέχουν μεταξύ τους από 10 με 14 μέρες έτσι ώστε να μπορεί να αξιολογηθεί η όποια εξέλιξη της πανδημίας.

Comments are closed.