Αφετηρία της προεκλογικής περιόδου Μητσοτάκη από την Καλλιθέα – Δήλωσε στήριξη στο Δήμαρχο

0
330

Μια δήλωση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στη διάρκεια της χθεσινής του περιοδείας στην Καλλιθέα ότι «το κλίμα ήδη μυρίζει εκλογές. Και δικαιολογημένα, θα έλεγα, καθώς μπαίνουμε πια στην τελική ευθεία για τις εκλογές του 2023, που θα φέρουν και πάλι τη Νέα Δημοκρατία πρώτη και αυτοδύναμη», φούντωσε τα σενάρια για εκλογές πριν από την άνοιξη.

Ο κ. Μητσοτάκης επισκέφθηκε χθες το Αστυνομικό Τμήμα της Καλλιθέας συνοδευόμενος από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκο, τον υφυπουργό, Λευτέρη Οικονόμου και τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ., Κωνσταντίνο Σκούμα.

Ο πρωθυπουργός ενημερώθηκε για τη λειτουργία του γραφείου αντιμετώπισης ενδοοικογενειακής βίας και είχε συζήτηση με την προϊσταμένη του Γραφείου, υπαστυνόμο Β΄ Μελίνα Ροκίδη και τον τμηματάρχη Ανέστη Σαπουνά.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέχεια περιόδευσε στα μαγαζιά της Καλλιθέας και παρευρέθηκε σε συγκέντρωση φίλων της Ν.Δ. όπου και είπε «μυρίζει εκλογές», καθώς πλέον μπαίνουμε στην τελική ευθεία.

Ο πρωθυπουργός έκανε επίσης αναφορά στο ξεκίνημα της πορείας του ως βουλευτής, κάτι που όπως είπε είναι συνδεδεμένο με την Καλλιθέα.

«Σήμερα χαίρομαι διπλά γιατί βλέπω ανάμεσά μας πολλούς καλούς, παλιούς φίλους, που πορευτήκαμε το δύσκολο δρόμο των εκλογικών αναμετρήσεων από το 2004 που με εμπιστευτήκατε για πρώτη φορά και με εκλέξατε πρώτο Βουλευτή στην ενιαία Β΄ Αθηνών. Δεν ξεχνώ, ότι την πρώτη μου προεκλογική παρουσία, το πρώτο σπίτι το οποίο έκανα ως υποψήφιος Βουλευτής το 2003, το έκανα τον Μάιο του 2003 εδώ στην Καλλιθέα. Όχι στο Φάληρο, κύριε Δήμαρχε. Εδώ στην Καλλιθέα. Θέλω να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ κατ’ αρχάς, για τη στήριξη που δίνετε στη μεγάλη μας παράταξη, στη Νέα Δημοκρατία. Πρέπει να σας πω ότι εντυπωσιάζομαι πάρα πολύ από την προσέλευσή σας. Θυμάμαι όταν είχα έρθει εδώ προεκλογικά να μιλήσω στην Καλλιθέα, είχα δεσμευτεί για κάποια πολύ συγκεκριμένα πράγματα: θα μειώσουμε τους φόρους και τους μειώσαμε. Θα δημιουργήσουμε θέσεις εργασίας και τις δημιουργήσαμε. Θα φέρουμε ξένες επενδύσεις και τις φέραμε. Θα κάνουμε την πατρίδα μας πιο ισχυρή και πιο ασφαλή απέναντι στις προκλήσεις των γειτόνων μας και το κάναμε. Η Ελλάδα σήμερα είναι πολύ πιο ισχυρή απ’ ό,τι ήταν πριν από τέσσερα χρόνια».-

«Είμαι συμπαραστάτης της Καλλιθέας»

Ο κ. Μητσοτάκης δεν παρέλειψε να αναφερθεί ξεχωριστά στο Δήμαρχο Καλλιθέας Δημήτρη Κάρναβο, ο οποίος έχει στηρίξει τον πρόεδρο της Ν.Δ., ανανεώνοντας ουσιαστικά την στήριξη του για της επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές τον Οκτώβριο του 2023.

«Λοιπόν, κ. Δήμαρχε, θέλω να ξέρετε ότι στο πρόσωπό μου η Καλλιθέα έχει πάντα έναν συμπαραστάτη. Έχει έναν συμπαραστάτη διότι γνωρίζω τα προβλήματα σας εδώ και πάρα πολλά χρόνια, όσα χρόνια τουλάχιστον πολιτεύομαι στην ευρύτερη περιοχή. Ναι, σχεδόν 20 χρόνια. Με τον κύριο Δήμαρχο γνωριζόμαστε 20 χρόνια, έτσι δεν είναι κ. Δημήτρη Κάρναβε; Ήταν από τους πρώτους ανθρώπους που είχα γνωρίσει όταν ξεκίνησα την πολιτική μου σταδιοδρομία και χαίρομαι για την πρόοδό του. Και χαίρομαι που η Καλλιθέα έχει έναν άξιο Δήμαρχο, ο οποίος λύνει προβλήματα. Θα είμαστε κοντά σας λοιπόν, όπως είπατε, όχι μόνο στα μεγάλα αλλά και στα μικρά. 

Comments are closed.