Αυτό δεν είναι κατάρα, είναι «μυστήριο»…νεκροί η εγγονή του Ρόμπερτ Κένεντι και ο 8χρονος γιος της…!!!

0
318

Αυτό που συμβαίνει με τους Κένεντι ξεπερνά την φαντασία και του πιο «διεστραμμένου» σεναριογράφου του Χόλιγουντ. Η κατάρα που δεκαετίες κυνηγά την οικογένεια αυτή αρχίζει να γίνεται μυστήριο.

Δυστυχώς σειρά,πήραν στο μεγάλο κατάλογο των νεκρών της οικογενείας η εγγονή του Ρόμπερτ Κένεντι, Μέιβ Κένεντι, και ο 8χρονος γιο της, που έχασαν τη ζωή τους στη θάλασσα, όταν το κανό στο οποίο επέβαιναν παρασύρθηκε από τα κύματα. Η 40χρονη και ο γιος της βρίσκονταν μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της πενταμελούς οικογένειας τους στο Μέριλαντ. Είχαν εγκαταλείψει το σπίτι τους στην Ουάσιγκτον, ώστε να περάσουν την καραντίνα πιο ευχάριστα στο παραθαλάσσιο εξοχικό σπίτι, που ανήκει στη μητέρα της Μέιβ και πρωτότοκης κόρης του Μπομπ Κένεντι.

Μετά το μεσημεριανό φαγητό, μητέρα και γιος έπαιζαν αμέριμνοι στην πίσω αυλή, όταν η μπάλα τους έπεσε στο νερό. Χρησιμοποίησαν ένα κανό για την πιάσουν. Λίγη ώρα αργότερα και αφότου το κύμα τους είχε παρασύρει, σύμφωνα με μαρτυρίες, ειδοποιήθηκαν οι αρχές.

Παρά τις επίμονες προσπάθειες, δύο 24ωρα αργότερα, ανακοινώθηκε ο θάνατός τους. Οι σoροί τους δεν έχουν ακόμα εντοπιστεί, μονάχα το αναποδογυρισμένο κανό. Η Μέιβ Κένεντι ήταν δικηγόρος και ακαδημαϊκός. Είχε υποστηρίξει ενεργά τον Μπαράκ Ομπάμα και είχε διατελέσει σύμβουλος για τα ανθρώπινα δικαιώματα στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ.

Comments are closed.