Από τις 17 Δεκεμβρίου οι συντάξεις στους λογαριασμούς των δικαιούχων

0
334

Νωρίτερα θα καταβληθούν οι συντάξεις του Ιανουαρίου, κύριες και επικουρικές, λόγω των εορτών των Χριστουγέννων. 

Ωστόσο με δεδομένο ότι προκύπτει Σαββατοκύριακο οι συντάξεις της 20ης Δεκεμβρίου θα πιστωθούν στους λογαριασμούς των δικαιούχων από την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021, ενώ των υπολοίπων μια ημέρα πριν.

Στο πλαίσιο της εφαρμογής του μέτρου της ταυτόχρονης καταβολής των κύριων και επικουρικών συντάξεων το Διοικητικό Συμβούλιο του e-ΕΦΚΑ αποφάσισε στη πρόσφατη συνεδρίαση του το ακόλουθο πρόγραμμα πληρωμής:

Αναλυτικά οι ημερομηνίες για όλα τα Ταμεία:

  • Στις 20 Δεκεμβρίου 2021, ημέρα Δευτέρα θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μη-μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ).
  • Στις 21 Δεκεμβρίου 2021, ημέρα Τρίτη θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ) που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9.
  • Στις 22 Δεκεμβρίου 2021, ημέρα Τετάρτη θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ) που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8.
  • Στις 23 Δεκεμβρίου 2021, ημέρα Πέμπτη θα καταβληθούν κύριες και επικουρικές συντάξεις του Δημοσίου, του τ.ΝΑΤ, τ.ΕΤΑΤ, τ.ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.

πηγή: 

Comments are closed.