Απόψε στις 8 μ.μ. η ομιλία του Γ.Γ. της Κ.Ε. ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπα (SPOT)

0
369


Mε τις ιδιαίτερα μαζικές και με παλμό συγκεντρώσεις του Κόμματος να συνεχίζονται σε όλη την Ελλάδα, έφτασε και η ώρα για το μεγάλο προεκλογικό ραντεβού της Αθήνας. Σήμερα Τετάρτη όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Σύνταγμα, όπου στις 8 μ.μ. θα γίνει η κεντρική συγκέντρωση του ΚΚΕ και θα μιλήσει ο ΓΓ της ΚΕ του Κόμματος, Δημήτρης Κουτσούμπας.

επιμέλεια:  Γιώργος. Αντωνακάκης

Για την επιτυχία της συγκέντρωσης δούλευαν νυχθημερόν οι Οργανώσεις του Κόμματος και της ΚΝΕ στην Αττική, απευθύνοντας πλατύ κάλεσμα ενίσχυσης του ΚΚΕ σε χώρους δουλειάς, γειτονιές, στέκια νεολαίας και χώρους άθλησης, οργανώνοντας δεκάδες περιοδείες, εξορμήσεις, συσκέψεις και συγκεντρώσεις. Ο πήχης μπαίνει ψηλά, με στόχους συμμετοχής φιλόδοξους αλλά και συγκεκριμένους, ανά συνοικία, χώρο δουλειάς κ.ο.κ., πατώντας στα μεγάλα περιθώρια που υπάρχουν και επιβεβαιώνονται από το θετικό κλίμα που συναντάται για τη δράση και τις θέσεις του Κόμματος.

Άλλωστε ένα πλημμυρισμένο από κόσμο Σύνταγμα θα δώσει την πρώτη απάντηση σε όσους κουτοπόνηρους επιτίθενται στο ΚΚΕ, νομίζοντας ότι έτσι θα πριονίσουν το αυξημένο κύρος που έχει σε ευρύτερο κόσμο, στην προσπάθειά τους να τον εγκλωβίσουν σε ψεύτικα διλήμματα πάνω από την κάλπη. Η μαζικότητα της συγκέντρωσης θα δώσει επίσης το σάλπισμα για την κορύφωση της μάχης τις ώρες που απομένουν και πρέπει να αξιοποιηθούν στο έπακρο, για την αποφασιστική ενίσχυση του ΚΚΕ.

Σε αυτόν τον τόνο πραγματοποιήθηκε και η πανεξόρμηση με τον «Ριζοσπάστη του Σαββατοκύριακου», με την κίνηση στα εκλογικά περίπτερα να είναι μεγάλη, από κόσμο που προμηθεύτηκε την εφημερίδα, μέλη και οπαδούς που κατά κύματα ξεκινούσαν τις εξορμήσεις σε γειτονιές και εμπορικούς δρόμους. Παράλληλα συνεχίζεται και η μάχη του ψηφοδελτίου, ώστε αυτό να φτάσει σε χιλιάδες χέρια, στους εργαζόμενους, στα λαϊκά στρώματα, στους νέους και τις νέες, εν τέλει στην κάλπη στις 21 Μάη, βγάζοντας το ΚΚΕ και επομένως τον λαό πιο δυνατό.

Για τη συγκέντρωση θα αναχωρούν λεωφορεία από περιοχές της Αττικής.

Στις 7 μ.μ. οι προσυγκεντρώσεις

Οι προσυγκεντρώσεις των Τομεακών Οργανώσεων της Κομματικής Οργάνωσης Αττικής, έχουν οριστεί στις 7 μ.μ. στα εξής σημεία:

  • Προπύλαια: ΑΕΙ, Α’ Αθήνας, Δικαιοσύνη, Επισιτισμός – Τουρισμός, Εκπαιδευτικοί, Καλλιτέχνες, Υγεία – Πρόνοια, Χρηματοοικονομικό, Εμπόριο.
  • Στύλους Ολυμπίου Διός: Νότια, Ανατολικά, ΕΒΕ.
  • Μοναστηράκι: Β/Δ Αττική, Μεσόγεια, Τηλεπικοινωνίες, Τοπική Περιφερειακή και Κεντρική Διοίκηση.
  • Παλιά Βουλή: Μέταλλο, Ενέργεια – Νερό, Φάρμακο – Χημική Βιομηχανία, Μεταποίηση, Κατασκευές, Μεταφορές, Ν/Δ Συνοικίες, Δυτικά, Β/Δ Αθήνα, Βόρεια.

Comments are closed.